Annons

KONSULTERNA: Köpet som vässar Rejlers på el- och VVS-området

AJL tillhandahåller projekteringstjänster för alla typer av VVS-anläggningar, inklusive förstudier, samarbete i projekteringsgrupp, upprättande av upphandlingsdokument, kontraktering och implementering samt uppföljning under byggfasen. AJL har också ett s k centralt godkännande för samtliga relevanta områden inom VVS.

BRED FACKKOMPETENS
Företaget har dessutom särskild kompetens inom energivärdering och -ekonomisering, komplexa restaureringsprojekt, teknisk byggledning och projektledning samt tillståndskontroller.
– Rejlers har imponerat på oss. De har en bred fackkompetens, och med experter över hela Norden har de muskler att ta sig an stora projekt. Tillsammans får vi en tyngd inom el och VVS som blir mycket spännande. Dessutom har Rejlers en företagskultur som vi ser fram emot att bli en del av, säger Morten Løyning, partner och verksamhetschef i AJL.

AJL grundades 2005 av Thor Andresen, Morten Jacobsen och Morten Løyning. Företaget har uppvisat en jämn och lönsam tillväxt under många år och sysselsätter nu 15 anställda. AJL kommer under 2021 att omsätta cirka 30 miljoner norska kronor med god lönsamhet.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title