Annons

”LIGHT MY WAY”: TECHNIA släpper ny lösning för effektivare hantering av 3DEXPERIENCE

Det ser ut som om PLM-konsulten och Dassault-partnern TECHNIA har fått blodad tand av framgångarna med årets digitala event och meddelar att man nu också kör en tredje digital sammandragning: PLM Innovation Forum Virtual Experience. Eventet går av stapeln den 14 oktober och innehåller en agenda med en rad intressant presentationer:
* Bland annat berättar Arlas Christina Breiner Jacobsen, globalt produktansvarig, och Mikael Bruun Martinussen, produktägare PLM på samma bolag om hur användarupplevelsefokus och TVC (Technia Value Components) används för att vässa användning och output från Dassaults PLM-plattform, 3DEXPERIENCE
* En annan intressant punkt är Nigel Powells, från Integral Powertrain, och Andrew Earlys berättelse om bolagets resa mot digitala tvillingkonceptet och digitaliseringen av ändringsprocessen.
En punkt som knyter an till det senare handlar om TECHNIA-appen ”Light My Way”. Denna är utvecklad av TECHNIA och ger intelligent och intuitiv vägledning om och kring bästa praxis för hantering av förändringsprocesser, ”on-boarding” av användare och annat kopplat till 3DEXPERIENCE-sviten.

Detta nya programvaruutbudet från TECHNIA ligger inom området DAS, vilket utläses Digital Adoption Solutions (DAS) – även kallat Digital Adoption Platforms (DAP) – som enligt analytikern Gartner har en växande roll som tekniskt stöd till digitala transformationsstrategier. Mjukvaran tillhandahåller kontextuell och visuell handledning, som hjälper användare genom komplexa processer. Detta i sin tur, menar produktägaren för lösningen i TECHNIA, Anders Axelsson, ”säkerställer effektiv tidsanvändning och möjliggör snabb, korrekt användning av nya användarprocesser.”

Gränssnitt i Dassault 3DEXDPERIENCE.

30 ÅRS SAMLAD ERFARENHET
Axelsson vet också vad han talar om. Han har hjälpt kunder att digitalisera PLM-processer under de senaste 30 åren och menar att ”Light My Way” är den mest intressanta och lovande möjliggöraren han har arbetat med under hela sin karriär.

Anders Axelsson, TECHNIA.

– Det här är den första och enda DAS-lösningen som utvecklats med över 30 års inbyggd expertis inom PLM. Den underlättar kontinuerligt lärande inom 3DEXPERIENCE-plattformen och vägleder användare genom anpassade uppgifter och funktioner baserat på deras roll och applikationsaccess. Vidare påskyndas instegen för nya användare och gör det möjligt för befintliga användare att lära sig nyligen tillagda funktioner.

RADIKAL MINSKNING AV KLASSRUMSUTBILDNINGAR
TECHNIA-basen, Jonas Gejer, är inne på samma spår i en kommentar, och talar i sammanhanget också om värdet av OOTB-funktionaliteten i 3DX, (Out-Of-The-Box), och hur denna effekt förstärks av den nya TECHNIA-appen.
– Värdeskapandet med PLM för företag är proportionellt mot hur snabbt du kan distribuera och säkra starkt användaraccept globalt. 3DEXPERIENCE-plattformen har en mycket stark OOTB-användarupplevelse, vilket innebär att behovet av tidskrävande utbildning är mycket lågt. Med ”Light My Way” får användare en vägbeskrivning och vägledning inom ramen för applikationerna, som leder till mindre eller inget behov av utbildning i klassrummet eller online.

Gejer berättar att den nya appen kommer att presenteras på TECHNIA Software Day:
– Precis, vi ser fram emot att dela med oss av den utveckling vi har gjort i vår befintliga portfölj. Men i år är vi särskilt glada när vi lanserar en DAS-lösning för 3DEXPERIENCE – alltså ”Light My Way”. Vi tror att den här nya produkten ger en heltäckande lösning för ”ombordstigning” och aktivering av användare. Och så kan vi inte vänta med att dela den med de miljoner användare som kan dra nytta av vårt nya erbjudande.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title