Annons

MOLNBASERAD INTEGRATION: Stor kundtillväxt får Dells Boomi-plattform att passera milstolpe

Boomi rapporterar samtidigt en hög kundnöjdhet på 95 procent, samt att de nu har drygt 800 globala partners, över 36 000 certifieringar och 100 000 medlemmar i sitt Boomiverse-community.
– Denna utveckling upplever vi världen över, och även här i Sverige med ett flertal nya kunder, fortsätter Claes Huber. Det senaste året har varit ett starkt sådant och jag ser inte att efterfrågan på våra tjänster kommer att stagnera, utan snarare öka i takt med den fortsatta digitaliseringen av vårt samhälle.
Vi ska också notera att en av de som signerat kontrakt med Boomi är affärsystemutvecklarens, IFS, nordiska partner Addovation, som PLM&ERP News rapporterade om i förra veckan. Enligt Addovation-chefen, Joakim Hugosson, är bakgrunden till det annonserade samarbetet med Boomi just detta att fler och fler företag flyttar sina ERP-lösningar till molnet tillsammans med sina molnbaserade integrationer. 

BOOMI FINNS NU OCKSÅ PÅ AWS MARKETPLACE
En annan nyhet är att Boomis plattform AtomSphere nu också finns tillgänglig på AWS Marketplace. Nu kan kunderna påskynda migrering av data på ett kostnadseffektivt sätt, genom en applikations- och händelsestyrd integration, datasynkronisering och datahantering med Amazon Web Services (AWS). Boomis AtomSphere är en iPaaS-plattform med lowcode vilket ger förbyggda anslutningar för att kunna integrera äldre data och applikationer med AWS.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title