Annons

Molnmigrering drivande: Unit4 når försäljningsframgångar med nya ERPx under Q1

Förutom att stärka sin kundbas nådde Unit4, i samband med att företaget utvecklas till en global molnverksamhet, även flera betydande milstolpar under 2021 samt under Q1 2022. Unit4 har nu 126 kunder som är registrerade för att använda ERPx vilket innebär att man har trumfat milstolpen med 100 ERPx-kunder.
”Unit4 har även gjort betydande framsteg i sitt mål att bli ett bolag värderat till 10 miljarder dollar,” noterar man i pressmaterialet kring Q1-rapporten.

Fokus på att stödja digital transformation
Med 36 kunder som framgångsrikt börjat använda Unit4-produkter under första kvartalet, ligger fokus för 2022 på innovation, implementering av ledande edge-teknologi samt på arbetet med att stödja kundernas digitala transformationsresor. Community 4U, företagets globala kundgemenskap, har lagt till självbetjäningsverktyg för sina kunder, bland annat i form av en digital chattfunktion för att få direkt tillgång till supportteam. Lanseringen av User Experience Labs erbjuder fler insikter från nyckelanvändare och man planerar även betydande förbättringar av användarupplevelsen.

Vidare: Unit4 fokuserar fortsatt på de marknader som har hög potential och tillväxt samt med många medelstora företag och organisationer för personalbaserade tjänster. 
För att hjälpa företaget att arbeta med detta i större skala, var Unit4 glada att tillkännage utnämningarna av Matt Bagley, CFO, Tom Ascroft, CISO, och Dave Dyer, chef för verksamheten i Nordamerika. Parallellt skapade företaget ett spetskompetenscentrum i Lissabon, Portugal. 
Detta har kopplats till investeringar i ny tekniktalanger för att driva innovation, med inrättandet av en ny ingenjörsakademi, även den baserad i Lissabon. 
– Jag började på Unit4 i januari, i början av vårt räkenskapsår, och jag är nöjd med denna solida prestation under Q1. Det blir en bra grund för oss att stå på när vi möter årets tillväxtambitioner samt med det ökade kundintresset vi ser för övergången till molnet inom alla sektorer där vi verkar, säger Matt Bagley, CFO för Unit4.

Interoperabilitet och smarta automationsverktyg
Bolagets globala CEO, Mike Ettling, pekar på flera faktorer som underbygger Unit4’s resa på affärssystem-marknaden
– För att ge våra kunder en konkurrensfördel, investerar vi i både vår egen samt våra kunders tillväxt genom att bygga en robust plattform med smarta automationsverktyg, AI och mikrotjänster. Vi ger våra kunder den interoperabilitet och anpassningsförmåga de behöver för att lyckas, och ser till att ERP-systemen hos våra kunder går från att vara ett backoffice-system till att bli ryggraden i deras digitala transformationsstrategier,m säger han i en kommentar.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title