Annons

Monitor ERPs nya koncernledning tar sats för högre internationell tillväxt och vassare servicekvalitet

Affärssystemutvecklaren Monitor, framför allt starka inom ERP för mindre och medelstora tillverkningsföretag, berättar i dag att man stärker sin organisation med en ny koncernledning.
Morgan Persson, tidigare VD för Monitor ERP, blir koncernchef och Adrian Aptowitzer, tidigare konsultchef på Monitor ERP i Sverige utses till ny VD för Monitor ERP i Sverige. ”Denna strategiska förändring markerar en ny era för Monitor ERP och dess engagemang för fortsatt internationell tillväxt och högkvalitativ service till sina kunder,” skriver bolaget i en pressrelease.
– Det känns väldigt kul att ta steget till att bli renodlad koncernchef. I takt med att bolaget växer och att vi expanderar så pass mycket på den internationella marknaden är det här ett naturligt steg för oss att ta för vår fortsatta expansion. Vi gör detta för att fortsätta att växa på ett strukturerat och kvalitetssäkrat sätt samt för att ge våra kunder den allra bästa servicen, säger Morgan Persson Monitors nye koncernchef i en kommentar.

Monitor ERP har under en längre tid haft en imponerande tillväxt och ser skapandet av en tydlig koncernledning som ett naturligt steg i sin utveckling. Med utnämningen av Morgan Persson som koncernchef och Adrian Aptowitzer som ny VD i Sverige menar sig företaget kunna fortsätta hantera sin tillväxt på ett strukturerat och kvalitetssäkrat sätt samtidigt som vi strävar efter att erbjuda den bästa möjliga servicen till sina kunder.

I nyckelroll på den svenska marknaden
När det gäller Adrian Aptowitzer, så började sin karriär på Monitor år 2012 som en del av Supportavdelningen. Därefter började han arbeta som Monitor-konsult, med betydande engagemang i flera projekt, både i Sverige och internationellt. Från och med år 2020 har han haft positionen som konsultchef, och nu kliver han fram i sin nya befattning som VD för Monitor i Sverige. Adrian kommer att spela en nyckelroll i att stärka företagets affärsverksamhet och närvaro på den svenska marknaden.
 – Adrian Aptowitzer är en uppskattad, tydlig och inspirerande ledare bland sina medarbetare, vilket vi värderar högt. Under sin karriär hos oss har han genomgående levererat goda resultat. Han förenar ett tydligt ledarskap med en djup förståelse för Monitor. Därför är Adrian rätt person att bli vår nya VD i Sverige, säger Morgan Persson.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title