Annons

Neo4j och Google Cloud inleder strategiskt partnerskap

Neo4j och Google Cloud har ingått ett nytt strategiskt samarbete som innebär att Neo4j:s grafdatabas kommer att tillgängliggöras som tjänst genom genom Google Cloud Platform (GCP) gemensamt med GCP:s övriga tjänster som fakturering och support.
- Google erövrade sin marknad med hjälp av grafalgoritmen PageRank. Neo4j hade inte kunnat hitta en bättre partner för att erbjuda grafdatabas som service, och därmed tillgängliggöra kraften i graflösningar för utvecklare och företag. Google Cloud har visat stor respekt för Neo4js rötter inom Open Source-communityn och för vår roll som pionjärer inom grafdatabassektorn. Genom vårt partnerskap vill vi erbjuda en klassledande lösning med en grafdatabas i ett nära integrerat molnerbjudande. Detta kommer att göra det enkelt för utvecklare att tillvarata den potential som finns i komplex, länkad data, säger Neo4j:s grundare och VD Emil Eifrem i en kommentar till det nya partnerskapet med Google Cloud.

Genom sitt partnerskap kommer Neo4j och Google Cloud att leverera den världsledande grafdatabasen Neo4j till utvecklare och företag i en enkel, friktionsfri lösning.
Fördelarna med Neo4j genom Google Cloud innefattar:
• Grafdatabas som service, med högsta standard för tillgänglighet och förvaltning.
• Möjlighet att enkelt skala upp kapacitet vid behov
• En lösning som baserar sig på Google Kubernetes Engine (GKE); det världsledande erbjudandet inom förvaltning av Kubernetes som service
• Säker kommunikation med kryptering i alla led
• Fakturering genom GCP

Rätt tidpunkt
I en kommentar till partnerskapet berör Kevin Ichhpurani, Corporate Vice President vid Global Ecosystems och Business Development på Google Cloud, varför tidpunkten är rätt för att integrera en grafdatabas som tjänst på Google Cloud-plattformen, och varför man vill samarbeta just med Neo4j.
– Vi är väldigt glada att inleda ett samarbete med Neo4j och vi ser fram emot att kunna erbjuda Neo4j på Google Cloud som vår första grafdatabas som service. Vi delar Neo4j:s stora engagemang för ett robust open source-community som driver innovation och som skapar de bästa möjliga lösningarna för kunderna, säger Kevin Ichhpurani vid VP, Global Ecostystems och Business Development på Google Cloud.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title