Annons

Nordisk 3D-printings främsta pionjär, Protechs Evald Ottosson, drar sig tillbaka efter 30 år

Ottosson säger vidare att det har varit en fantastisk resa. Från de första stapplande stegen med 3D-skrivare till de maskiner vi ser idag.
– Det handlar idag om maskiner som används i oändligt många applikationer från prototypframtagning till produktion. Ändå är jag helt övertygad om att vi fortfarande bara är i begynnelsen av den här utvecklingen.

TOMAS TØNNESEN TAR ÖVER
Evald Ottossons arbetsuppgifter på Protech kommer att övertas av Thomas Tønnesen.
– Det glädjer mig väldigt mycket, säger han. Vi har genomfört en strukturerad överlämning under hösten och Thomas har alla kvalifikationer för att ta över stafettpinnen.
– Till sist vill jag ge ett råd på vägen: ingen vill ha en 3D-skrivare, man vill ha det som kommer ut från den! Fokusera på behovet, låt fantasin flöda och ni kommer att hitta fler användningsområden än vad ni kan drömma om.

Thomas Tønnesen säger i en kommentar:
– Efter mer än 16 år som ledare för den danska delen av Protech är det en fantastisk chans att få möjligheten att leda försäljningen i hela Protech-gruppen. Jag ser fram emot att få fortsätta utvecklingen av Protech och kommer att göra mitt bästa för att Protech även i framtiden kommer levererar de rätta tekniska lösningarna, med hög kundtillfredsställelse och oöverträffad servicenivå.
– Hela Protech tackar Evald för hans enastående engagemang i Protech och dess kunder. Personligen ser jag fram emot ett fortsatt gott samarbete med Evald som engagerad delägare och styrelseordförande. Alla vi på Protech tackar Evald för alla åren tillsammans och önskar lycka till nu när ett nytt kapitel börjar, avslutar hans kollega under åren i Protech, Anders Brask.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title