Annons

Norges största mjölkoncern satsar mot Industri 4.0 med Infors molnsvit

Det som händer i branschen för malning och industriellt bakande är intressant och för med sig, precis som inom de flesta branscher idag, att Norgesmøllene står inför ett antal utmaningar när det gäller att betjäna sina kärnmarknader. Företaget behövde därför nya moderna, molnbaserade affärssystemsfunktioner för att dra nytta av den senaste funktionaliteten och för att stödja framtida tillväxt.
– Övergången till molnet har förändrat vår verksamhet och gett oss en robust, skalbar plattform för att fortsätta vår kontinuerliga förbättringsstrategi och Industry 4.0-initiativ. Molnet är utan tvekan framtiden, och samtidigt som den senaste versionen inte var drivkraften för detta projekt, innebar tillgången till ny funktionalitet och teknikuppdateringar definitivt en bonus, säger Rolf Palmesen.

LÅNGVARIG AFFÄRSRELATION MED ELVENITE
Efter att ha använt Infor M3 (tidigare Movex) sedan slutet av 1990-talet hade Norgesmøllene fullt förtroende för Elvenite som partner för att införa Infor CloudSuite, som omfattar affärssystemet Infor M3; ”Rhythm for Commerce” samt ”Factory Track Warehouse Mobility”.
– Vi är förstås stolta över att kunna flytta ytterligare en av våra kunder inom livsmedelsindustrin till en multitenant molnmiljö och ge dem en förstklassig plattform för att utveckla och växa med sin verksamhet, säger Mathias Dyberg, VD på Elvenite, och fortsätter:
– Vårt allianspartnerskap med Infor innebär att vi kan tillämpa vår expertis inom livsmedelsindustrin med molnlösningar i världsklass, för att hjälpa våra kunder att driva sin digitala transformation på ett sätt som skapar en robust grund för deras framtida utveckling.

I branschen för malning och industriellt bakande är man, precis som inom de flesta branscher idag, på väg att som Norgesmøllene möta utmaningar när det gäller att betjäna sina kärnmarknader med sofistikerade lösningar baserat på ERP i molnet.

EFFEKTIVARE PROCESSER
Infor CloudSuite Food & Beverage, som också inkluderar ”Eye Share” för att hantera arbetsflödet för inkommande leverantörsfakturor, förväntas effektivisera processer och öka insynen för Norgesmøllene AS. Förutom att integrationen av dokument blir bättre med hjälp av Infor OS och Infor IDM, stöder det intuitiva användargränssnittet också företagets vision för sin modernisering.
– I nära samarbete med vår specialiserade allianspartner för livsmedelsindustrin, Elvenite, har vi sammanfört vår kombinerade affärskunskap och djupgående tekniska kunskap för att skapa långsiktigt värde för Cernova, säger Malte Ekedahl, försäljningschef, Infor Norra Europa. Vår samlade expertis har resulterat i en smidig och framgångsrik implementering för Cernova och vi ser fram emot att arbeta med dem framöver för att stödja deras mål.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title