Annons

Ny version av Epicor ERP: Fokus på FÖRBÄTTRAD retailhantering

Epicor ångar på i fall fart i utvecklingsspåret och när man introducerar Epicor Dealer Network Portal, som en del av den nya version 10.2.300 av Epicor ERP, är molnet och lösningar för flerkanalig e-handel viktiga fokus.
I en alltmer digital värld står de flesta affärsrörelser inför samma dilemma: ökande förväntningar från kunder, drivna av tekniska innovationer och de möjligheter som kommer med modern e-handel. Både återförsäljare, ”retailers” och tjänsteleverantörer befinner sig under ett växnde tryck att utveckla sina verksamheter för att möta de högre kundförväntningarna. Det handlar om sånt som förenklad självbetjäning, anpassade erbjudanden, snabba och bekväma leveranser, hög kvalitet och öppenhet under hela försäljningsprocessen.
I denna utvecklingsloop finns det goda möjligheter att vässa driftsmodellerna, menar Scott Hays, senior VP för produktmarketing på Epicor.
- Vi kan hjälpa tillverkare att transformera återförsäljarupplevelsen genom ett modernt e-handelsgränssnitt, som dramatiskt höjer värdena av varumärken, allt i akt och mening att påskynda tillväxt. ”Dealer Network Portal” är ett sådant verktyg, säger han,

Tanken med den nya portalen är att få processerna att fungera smidigt med Epicor ERP som bas. Viktiga poänger med detta är att det:
* eliminerar kostnader för manuell hantering
* tar bort risken för dubbletter i datainmatningen
* reducerar fel och därmed bidrar till att på sista raden minska de totala driftskostnaderna.

Portalen som förenklar det mesta. När det gäller affärsmodeller med tillverkare och en eller flera kedjor av återförsäljare finns en hel del att göra. Epicors Scott Hayes pekar övergripande på de betydande möjligheter som finns idag för tillverkare att leverera produkter, tjänster och support som bättre uppfyller kundernas exakta behov, samtidigt som marknadsutbudet kan utökas.
Här kommer Epicors nya, ”Dealer Network Portal”, in i handlingen. Den är speciellt utformad för tillverkare som säljer eller distribuerar sina produkter via återförsäljare. Bland annat  gör den det lättare offerera beställningar, hantera försäljning, spåra i lager, hantera garantier och eventuella återkallanden och ge återförsäljare bättre möjligheter till självbetjäning när det gäller kontohistorik baserat på data från deras egna ERP-system. Lösningen gör det möjligt för återförsäljarna att skapa en enda, online-webbplats för att automatisera och effektivisera sina aktiviteter.
– Enligt analytikern Forrester är handel direkt till konsument (D2C) ingen nyhet för detaljhandeln. Men det viktiga är att det idag finns ett förnyat intresse för detta bland leverantörer av märkesvaror, hävdar Scott Hays. Här kan vi nu hjälpa tillverkare att transformera återförsäljarupplevelsen genom ett modernt e-handelsgränssnitt som dramatiskt höjer värdena på varumärken och påskyndar tillväxten.

Kinetic Design Framework är ett designfokuserat, strategiskt initiativ för att förbättra kundens upplevelser av bolagets mjukvaror.

Mer om Epicors senaste version av ERP-lösningen. Hays säger vidare att den nysläppta versionen av Epicor ERP (10.2.300) är utformad för att hjälpa tillverkare att differentiera sina varumärken. Man får hjälp att sticka ut genom att vara först med att använda Epicors ”Kinetic Design Framework”, en nyhet som offentliggjordes tidigare i år vid Epicors Insights-event.
– Kinetic Design Framework är ett designfokuserat, strategiskt initiativ för att förbättra kundernas upplevelser av våra program, berättar Hays. Med introduktionen av den vässade hemsidan, som utvecklats i detta kinetiska ramverk kan kunder skapa en personlig layout och sedan byta den med en annan layout eller flytta från flik till flik för ytterligare visningar. Allt detta stöder snabbare och bättre informerade.

För att hjälpa kunderna att utnyttja de nya funktionerna erbjuder Epicor University nu ett molnhostat alternativ för hjälp att lära sig och förbättra sina kunskaper när det gäller att använda ERP-programmet. Men här finns också utbildningar/kurser kring hjälp- och problemlösning; kurser som drivs av Azure (Microsofts molnplattform). Dessa är utformade för att hjälpa till med att lyfta bort bördan från axlarna på kundens IT-personal. Relevant videohjälp kommer också att finnas tillgänglig som en av flera nya funktioner i Epicor ERP, till exempel AP-fakturainmatning, jobbinmatning, jobbspårare, inköpsorderuppgifter och kundunderhåll.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title