Annons

OEE-SYSTEM: Expansiva Good Solutions etablerar kontor i Jönköping

Good Solutions är ett mjukvarubolag som utvecklar och driver flera produkter under varumärket RS Production. Man levererar tjänster som hjälper kunderna att få störst nytta av vår programvara. Firman grundades 2005 och har vuxit till dagens 20 medarbetare. Man hjälper sina kunder i fler än 150 fabriker med vassa lösningar för datadriven produktion. 2019 omsatte bolaget ca 30 miljoner kronor.

Bolagets mjukvaruplattform, som alltså visat sig vara mycket konkurrenskraftig, uppdaterades så sent som för några veckor sedan. Man har kommit fram till RS Production, version 21.03, med namnet Oxygen. Med den här utgåvan lanserades en rad viktiga nya funktioner. Till exempel manuell stoppkodning från mobilklienten. Det betyder att stopp kan skapas och kategoriseras manuellt från både operatörernas mobil eller surfplatta med hjälp av RS Production Mobile och från Operator Tools som vanligt från datorn.
Annat är att manuella stopp kräver ingen anslutning till produktionsmaskineriet. Denna nya funktion gör RS Production mer funktionell, lättare att komma igång med, och gör det möjligt för fler produktionsområden att dra nytta av visualiserad realtidsdata.
RS Production 21.03 innehåller viktigare uppdateringar som en ombyggd OPC-klient och förbättringar inom säkerhet, prestanda och stabilitet.
Viktiga funktioner i RS-produktion 21.03 Oxygen
* Stopphantering med RS Production Mobile.
* Manuella stopp kan göras med Operators Tool.
* Ny tidslinjeskärm.
* Omkonstruerad OPC-klient.
Förbättrad säkerhet, prestanda och stabilitet.
* Manuell stoppkodning på valfri enhet.

SÖKER NYA MEDARBETARE
Bolagets försäljningschef, Ulf Hille-Dahl, berättar vidare att man nu också i samband med Good Solutions etablering i Jönköping söker flera medarbetare till roller till det nya kontoret.
– Vi behöver både försäljning och konsulter på plats i Jönköping för att möta den starkt ökade efterfrågan från marknaden. Många fabriker uppgraderar till vår ledande mjukvara, attraktiva affärsmodell och möjligheter till integrationer, anpassningar och utbildning för att få bäst utbyte i fabriken, säger han.

Inför nyetableringen söker Good Solutions i första hand både säljare och leveranskonsult som utgår från kontoret i Jönköping.
– Målet är att vi redan innan semestern kommer ha allt på plats på det nya kontoret, avslutar Mikael Persson.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title