Annons

OEM International satsar på Implema och MediusFlow för automatisk fakturahantering 

Allt fler företag integrerar molnbaserad automatiserad fakturahantering med affärssystemet. ERP-konsulten Implema har goda erfarenheter av hur detta fungerat. Bolaget har i detta samarbetat med Medius, som med sin lösning MediusFlow är en ledande global leverantör av molnbaserade lösningar som klarar detta.
Sedan samarbetet med Medius startades i maj 2018 har Implema hjälpt ett flertal företag, som till exempel Hemtex, Atlas Antibodies, Nexus och Esbe, att integrera den molnbaserade lösningen MediusFlow med affärssystemen SAP eller Microsoft Dynamics 365 för att uppnå ökad kontroll och en effektivare fakturahantering.
Den senaste kunden att välja Implema och MediusFlow för sin SAP-lösning är OEM International, en av Europas ledande teknikhandelskoncerner med verksamhet i fjorton länder.

OEM International ska med MediusFlow automatisera fakturahanteringen. Denna molnbaserad lösning optimerar och automatiserar hela processen från inköp till fakturahantering, attestering och betalning. I det här fallet gällde det att integrera lösningen med OEM Internationals SAP-system.

Johan Broman, controller på OEM International.

– Vi är mycket nöjda med att ha valt rätt verktyg och process för automatiserad fakturahantering, alltså MediusFlow integrerat med vårt SAP-system, säger Johan Broman, controller på OEM International. Genom att öka automatiseringen kan vi snabba upp fakturaprocessen, minska mängden manuella fel och skapa bättre finansiell kontroll och överblick över verksamheten.
– På Implema ser vi idag att många företag efterfrågar stöd i hur de kan automatisera fakturahanteringen och integrera den med affärssystemet, säger Jörgen Aronsson, VD på Implema. I samarbetet med Medius har vi hittat ett framgångsrecept där vi tillsammans skapar molnbaserade, integrerade lösningar för SAP och Microsoft Dynamics 365, där våra kunder är väldigt nöjda.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title