Annons

Optimering av logistikkedjor: Därför köper Industri-Matematik Agrippa Solutions

Under 50 års tid har IMI i nära samarbete med sina kunder utvecklat en rad robusta IT-system för att stötta affärskritiska processer inom lager- och automatiserad orderhantering. Tillskottet av Agrippa Solutions breddar IMIs erbjudande och förmåga att stödja företag inom avvikelsehantering och kontinuerligt förbättringsarbete. Agrippas system erbjuds som en fristående lösning eller integrerat till affärssystem eller lagerhanteringssystem.

För grossister och detaljhandel 
Effektiv avvikelsehantering är en växande trend inom logistikvärlden. Agrippa erbjuder en kraftfull mobilapplikation som är välkänd för sitt effektiva användargränssnitt för frontpersonal. 

För tillfället fokuserar Agrippa på tre produktområden:
* Avvikelsehantering
* Detaljhandel
* Livsmedelssäkerhet.

Med Agrippas kundbas i Norden får IMI in stora namn som ASKO, Haugen Gruppen, Plantagen, Europris, Elektroskandia och Nordic Choice Hotels. Bolaget har kontor i Norge och Polen.
– Agrippas kvalitetssystem har en viktig roll att spela för att göra logistikkedjan mer bärkraftig. IMIs förvärv stärker också Agrippa Solutions leveranskapacitet och passar bra in i vår strategi för internationella tillväxt, Agrippa Solutions CEO, Christian Svendsen, saken.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title