Annons

OutSystems tar nytt kliv med nya lågkodplattformen för skalbar molnutveckling

Den nya plattformen är skapad från grunden för att lösa de viktigaste utmaningarna för organisationer just nu, exempelvis resursbrist inom mjukvaruutveckling, behovet av modernisering och anpassning till ständiga förändringar. Poängen är, menar man, att Project Neo för samman de produktivitetsfördelar som nås via visuell modellbaserad utveckling med toppmodern container- och Kubernetes-baserad molnarkitektur via Amazon Web Services.
– OutSystems visar hur långt utvecklingen gått från traditionell mjukvaruutveckling och med Project Neo har vi skapat en plattform som gör att alla utvecklingsteam kan bygga vilken app som helst och skala rejält, säger Paulo Rosado.
Rosado tillägger att utvecklare vill kunna skapa innovation, men fastnar ofta i komplexitet som kväver deras förmåga att förnya och differentiera.
– Istället för att de ska använda sin expertis för att fixa, ändra och underhålla kod och åldrade system får de nu möjlighet att arbeta med branschledande verktyg som stärker både kreativitet och konkurrenskraften.

MOTSVARAR HUNDRATALS MJUKVARUUTVECKLARE
Det finns, konstaterar han vidare, med den nya plattformen samma fördelar som om man skulle lägga till hundratals duktiga mjukvaruutvecklare till sitt team och ge dem verktyg som annars varit förbehållet några få utvalda.
Detta representerar en demokratisering av utvecklingen, som gör det möjligt att bygga plattformar som kombinerar containers och Kubernetes med toppmodern molnteknik, inklusive automatisk skalning av databaser och rätt orkestrering.
Med nya plattformen kan organisationer flytta äldre applikationer till molnet, bygga nya och mer strategiska applikationer och stärka digitala transformationsinitiativ kopplat till allt från interna processer till mobilappar.

POÄNGER MED Project Neo
· Frigör utvecklare att fokusera på kodutveckling som skapar innovation och konkurrensfördelar. Project Neo automatiserar DevOps-processer, hanterar avancerad molnanvändning, autodokumenterar kod, löser kodsamband, gör regressionstestning, säkerställer arkitektuella standarder, adderar kontinuerligt nya plattformsfunktioner och håller systemet ständigt uppdaterat.
· Möjliggör för utvecklare att göra viktiga ändringar i applikationer på timmar snarare än dagar eller veckor, med möjlighet att göra flera ändringar varje dag.
· Säkerställer att alla molnapplikationer alltid är igång och hålls toppmoderna genom att automatiskt uppdateras med den senaste molntekniken, utan att negativt påverka appar som kör.
· Skalar automatiskt appar för att möta kraftigt ökad efterfrågan, så utvecklare kan känna sig trygga i att appar kan skalas till hundratals miljoner användare när det finns behov av detta.
· Säkerställer hög produktivitet och prestanda genom att göra det möjligt för hundratals utvecklare att arbeta samtidigt med att uppdatera applikationsportföljen.

OFFICIELL LANSERING UNDER 2022
Project Neo förhandsvisas nu och lanseras officiellt under 2022, vid sidan av företagets nuvarande marknadsledande plattform OutSystems 11. Utvecklare kan nu också testa nya plattformen.
OutSystems kommer fortsätta investera i den nuvarande plattformen, som kommer samexistera med Project Neo. På detta sätt får organisationer valfrihet när det gäller molnbaserade-, multimolns- eller lokala lösningar, beroende på ens behov.
Bolaget har över 525 000 community-medlemmar, 1 700 anställda och verksamhet i 87 länder.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title