Annons

PLM: Axelent Solutions vässar SIMULERING & ANALYS i 3DEXPERIENCE-miljö med specialistförvärv

Han påpekar vidare att Axelent Solutions också sedan tidigare haft ett brett erbjudande av produkter och tjänster kopplat till produktutvecklingsprocessen.
– Allt med en stark anknytning till industrin i både Jönköping- och Gnosjö-regionen har företaget det driv och den kapacitet som krävs för att kunna leverera från start till mål i hela produktutvecklingsprojekt, med undantag för beräkning.

BREDDAR MED TEKNISKA BERÄKNINGAR
Något som man nu alltså täcker upp. Fredrik Erling, tidigare VD Erling Engineering berättar att man under tiden som separat bolag har erbjudit beräkningstjänster till företag inom industrin och har med sin erfarenhet förmåga att sätta sig in i och modellera ett brett spektrum av problem.
– Den här kompetensen kompletterar Axelent Solutions redan omfattande erbjudande, samtidigt som deras starka närvaro på marknaden ger bättre förutsättningar för att ytterligare bredda erbjudandet inom tekniska beräkningar. Tillsammans blir bolagen starkare. Sedan tidigare har Erling Engineering haft samarbete med bolagen inom Axelent Group. Den familjära och välkomnande atmosfären, nyfikenheten och ödmjukheten samt övertygelsen att allt går att göra bättre, gör Axelent till en mycket trevlig organisation att utvecklas inom.

Till saken hör att Dassaults 3DEXPERIENCE-plattform på applikationssidan har ett brett utbud av kapabla CAE-verktyg inom de flesta tänkbara områden, som erbjuds lokalt installerat eller i molnet.

Allmänt noterar Andreas Lanz att Axelent Solutions erbjuder lösningar inom PLM och mjukvaruutveckling plus konsulttjänster för produkt- och produktionsutveckling. Detta emedan Axelent Engineering alltså satsat på maskintillverkning, automation, försäljning av standardmaskiner, service och tillverkning av industrikomponenter.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title