Annons

PLM: CONTACT och Eplan intensifierar samarbetet på elektronik- och eldesignområdet

Eplan Partner Network (EPN), som lanserades nu i januari 2021, samlar kunskapen om befintliga och nya partners från automations- och IT-branschen över hela världen. Med detta initiativ sätter Eplan och välkända leverantörer och utvecklare från PLM-, ERP-, PLC- och simuleringsområdena bindande gemensamma mål för vidareutveckling, kvalitetssäkring och support av deras systemgränssnitt.
– Det nya partnernätverket tar vårt tidigare samarbete till en högre nivå, eftersom vi nu samordnar våra färdplaner ännu närmare, säger Nam Nguyen, partnermanager på CONTACT Software. Detta gör att vi kan schemalägga nya ECAD-funktioner för vår Elements-integrationsplattform i ett tidigt skede och hålla vårt API uppdaterat. Det är en fördel för kunder som Weidmüller och andra användare av Eplan-programvaran som samordnar utvecklingen av sina mekatroniska produkter via CONTACTs gränssnitt.

Med CONTACTs gränssnitt integreras elektroteknikbitarna nu alltså i produktens livscykelhantering, vilket inte bara är bra, utan ger också nödvändiga kapabiliteter.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title