Annons

PLM: Han blir PTC’s nya chef för Europa och EMEA-regionen

En tidigare chef för datalagringsföretaget EMC och datortillverkaren Dells franska rörelser, Stephane Barberet, har utsetts till PLM-utvecklarens, PTC, ansvarige för bolagets EMEA-region.
Den kvalifikation som PTC framför allt framhåller som skäl till rekryteringen är Barberets framgångrika resultat när det gäller övergången till en abonnemangsbaserad affärsmodell. Enligt denna prenumererar man, eller hyr mjukvaran, istället att köpa en licens; något som idag blivit en hörnsten i den amerikanska PLM-utvecklarens marknadsmodell.

Stephane Barberet framhåller i sammanhanget särskilt styrkan i PTCs mjukvaruutbud när det gäller IoT (ThingWorx) och Augmented Reality, AR (Vuforia). Båda dessa bitar har bolaget kopplat ihop med Windchillplattformen som ”backbone” och skapat återkopplingar som gör att man kan använda produkters fältdata i det fortsatta innovationsarbetet.
– Ja, med hjälp av bl a dessa lösningar har PTC etablerat sig som en av marknadsledarna inom PLM och som toppar i fältet inom IoT och AR, säger PTCs nye ”general Manger EMEA” och fortsätter:
– Vi upplever verkligen spännande tider som stöder tillverkare när det gäller att dra nytta av dagens nya teknik för att driva digital transformation. Jag är mycket nöjd med att ha möjlighet att arbeta med PTCs prisbelönta lösningar och fortsätta driva tillväxtmoment inom detta viktiga territorium.

Bred erfarenhet av affärsutveckling
– I Stephane Barberet har vi hittat en exceptionell person för att leda PTCs EMEA-region, (EMEA avser Europa, Mellersta Östern, Afrika, i PTCs fall inkluderas även Indien). Hans solida internationella bakgrund och rykte, plus en bred erfarenhet av affärsutveckling och strategi var nyckelfaktorerna i vårt beslut. Jag är övertygad om att Stephane har det som krävs för att leda EMEA-organisationen i att hjälpa våra kunder att maximera effekten av våra lösningar för att omvandla sina företag digitalt, säger Michael DiTullio, ”EVP Sales and Marketing” inom PTC.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title