Annons

PLM I MOLNET: Eurostep får ”co-sell-ready-stämpel” i Microsofts partnerprogram

Svenska PLM-utvecklaren Eurostep tillkännagav idag att man har fått status som, ”co-sell ready”, alltså ”redo att parallellförsälja” genom Microsoft-partnerprogrammet. Med sin långsiktiga relation som Microsoft Gold Partner ingår Eurostep därmed i en elitgrupp av globala oberoende mjukvaruförsäljare utvalda av Microsoft för gemensamma försäljnings-, support- och ”go-to-market-initiativ”.
En viktig poäng i sammanhanget är att Eurostep med ”co-sell-stämpeln” kommer att ha tillgång till Microsofts globala försäljningsstyrka, vilket naturligtvis är ett ”guldläge” för bolagets ShareAspace-lösningar, som utnyttjar Microsoft moln, Azur, för sin nya ShareAspace Design to Manufacturing-lösning.

Magnus Färneland, produktchef ShareAspace Design to Manufacturing, konstaterar i en kommentar att Eurostep ser fram emot samarbetet med stora förväntningar:
– Detta innebär att vi kommer att samarbeta ännu mer med Microsofts säljteam för att hjälpa organisationer att sänka kostnaderna, ta bort risker och driva effektivitet när de försöker förbättra och omformulera sina värde- och leveranskedjor. För alla företag borde detta vara pågående förbättringsinsatser, men situationen med COVID 19 har lyfts fram behovet av tekniska leverantörskedjelösningar som är flexibla och elastiska , säger Färneland.

Beröm från analytiker
Till bakgrunden hör också att Eurostep fått goda vitsord för den molnbaserade ShareAspace-mjukvaran. Respekterade analytikern CIMdata menar t ex att denna moln-PLM-programvara för små- och medelstora företag är en ”gamechanger”? Man har utvärderat lösningen och sammanfattningsvis gör tummen upp.
Eurosteps marknadschef, Håkan Kårdén, menar att denna plattform erbjuder ett bra alternativ för de som hittills tyckt att PLM verkar krångligt och istället utnyttjat de ur ett säkerhets- och kollaborativt perspektiv mindre lämpliga plattformarna Dropbox och vanliga e-mejl i sin samverkan med partners i utvecklings- och tillverkningsarbetet.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title