Annons

PLM: Nykomlingen Propels lösning möter kaoset i leverantörskedjorna efter pandemin

Med den nylanserade ”supplier-lösningen” menar Propel att det blir möjligt för tillverkare att snabbt ta ombord och enklare samarbeta med alla leverantörer världen över. Allt i en säker miljö, optimerad för distansarbetande och hybrida arbetskrafter i organisationen.

MOTVERKAR AVBROTT I LEVERANTÖRSKEDJORNA
Med tanke på det kaos som orsakas av pandemin i de globala leveranskedjorna, reagerar idag många större tillverkare, OEMs, på massiva leverantörsavbrott i varje steg i produktens livscykel – design- och konstruktionspartners, kontraktstillverkare, transport och logistik. Den nya lösningen, menar Propel, är avgörande för att, ”motverka eventuella avbrott som orsakas av politik, transport eller lokala störningar när tillverkare när de letar efter leverantörer i olika delar av världen.”
Propels medgrundare och VD Ray Hein, menar också att snabbare innovation, leveranskedjans motståndskraft, och globala försäljningsmodeller är nödvändiga för att företag ska överleva – och trivas – i dagens ekonomi.

DROG IN 175 MILJONER I C-FINANSIERINGSRUNDA
Från investmentbankernas sida är man också intresserade av det Ray Hein och hans medarbetare kan leverera till marknaden. Bolaget tog för inte så länge sedan, i mittena av juni i år, in 20 miljoner dollar, motsvarande nära 175 miljoner kronor i en serie C-finansiering som leddes av Salesforce och Product 360.

Den som vill veta mer om Propel kan besöka bolagets PROPULSION 2021-event den 12-13 oktober; där en av höjdpunkterna inkluderar en första titt på Propel Supplier Community och keynotes från experter, som författaren till ”Crossing the Chasm and Zone to Win”, Geoffrey Moore; den politiske experten och lobbyisten Bruce Mehlman; och Salesforces evangelist Cindy Bolt, SVP för Manufacturing, Automotive, Energy, Travel, Transportation & Hospitality.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title