Annons

Produktionsrapportering: Prevas tecknar avtal med norska OMV

Industrikonsulten Prevas har ingått avtal med norska OMV AS om att installera Prevas produkt Mikon för automatisk produktionsrapportering i Norge. - Vi tror att detta kommer att vara ett stort steg i fråga om automation för OMV, säger Geir Jåsund, Business Development Manager i Prevas norska rörelse.

Prevas lösning Mikon kommer att samla in, tolka, distribuera och rapportera data från olje- och gasproduktion för OMV i Norge. Systemet kommer också att tillhandahålla ytterligare beräkningar som krävs för OMV:s rapportering. Detta för att säkerställa att data för beslutsunderlag finns tillgängliga dygnet runt, årets alla dagar.

Tråkiga processer. Manuell eller halvmanuell behandling av produktionsdata kan vara en tråkig, jobbig och felbehäftad process. Prevas produkt Mikon sparar mängder av manuell bearbetning, vilket i sin tur gör att personalen kan ägna mer tid åt värdeskapande verksamhet. Dessutom får ledningen rapporter i tid och bättre beslutsunderlag.
– Mikon kan enkelt utökas för att omfatta andra affärsregioner och konsolidera en kunds globala olje- och gasproduktion, säger Geir Jåsund. Vi är mycket glada över att få detta spännande uppdrag och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med OMV:s personal för att säkerställa att projektet blir framgångsrikt.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title