Annons

PTC i jätteinvestering inom mjukvaruhantering: Köper tyska ALM-utvecklaren Intland för 2,7 miljarder kronor

Intland har sitt huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, och betjänar ett imponerande spektrum av globala ALM-företagskunder som är verksamma inom fordons-, biovetenskaps-, hemelektronik- och flyg- och försvarsindustrin.
I pressmaterialet säger Heppelmann att nyckeln till Codebeamers framgång är, ”dess flexibla och moderna, lättanvända gränssnitt.”
Klart är också attr Codebeamer förser kunder med krav-, risk- och testhanterings-möjligheter, samtidigt som det stödjer modern agil mjukvaruutveckling och integreras med de bästa DevOps och källkodshanterings-verktyg som mjukvaruutvecklare brukar vara tämligen förtjusta i.

Codebeamers förbyggda mallar och partnerintegrationer gör det enklare för kunder att uppfylla de stränga krav som är vanliga i reglerade branscher.

Finansiering via kontanter och lån
PTC planerar att erbjuda Codebeamer både som fristående program och i kombination med både Windchills och Arenas PLM-erbjudanden.
– Intland-teamet är stolta över den framgång vi har haft med att utveckla och leverera ett modernt ALM-erbjudande som har blivit allmänt accepterat på marknaden, säger Janos Koppany, CEO för Intland Software. Han fortsätter:
– Våra Codebeamer-erbjudanden är ett perfekt komplement till PTCs portfölj av produktutvecklings-lösningar, och vi ser fram emot att fortsätta vår resa som en del av PTC.

Noteras i övrigt kan att transaktionen kommer att finansieras med kontanter som PTC redan har i ”kassakistan” och belopp som lånats inom ramen för PTCs befintliga kreditfacilitet.

Centerview Partners LLC agerade som exklusiv finansiell rådgivare till PTC vid transaktionen.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title