Annons

Pulsen tecknar nytt samarbetsavtal kring IBM Powerinfrastruktur

Nystartade konsultbolaget iPOC, ett konsultbolag med fokus på IBM Power, inleder nu ett samarbete med Pulsen Production, för att ge sina kunder tillgång till ytterligare möjligheter inom IBM Power-området.
Pulsen Production, som är en stor aktör inom Powerinfrastruktur som hårdvara och drifttjänster i Sverige, får genom det nya partnerskapet tillgång till iPOC:s spetskompetens och paketerade lösningar inom IBM Power, Storage och High Availability. iPOC kan samtidigt leverera drifttjänster från Pulsen till sina kunder.

Pulsen Production har fokus på drift och IT-infrastruktur för affärskritiska system, både på IBM Power och Windows/Intel-plattformarna, och levererar drift från egna georedundanta datacenter i Västsverige och med bemanning och support dygnet runt.
Bolaget erbjuder företag en stabil IT-infrastruktur med hög säkerhet, applikationsövervakning, arbetsplatstjänster, servicedesk och fjärrdrift. Pulsen levererar även alla typer av molntjänster, lokalt producerade i egna datacenter i Borås och Ulricehamn eller från ledande globala aktörer.
– Genom samarbetet med Pulsen så kan vi som ett ganska litet bolag erbjuda våra kunder ett brett utbud av drifttjänster med 7/24 övervakning, säger Torsten Persson på iPOC och fortsätter: ”Pulsen är en stabil aktör som långsiktigt satsat på Powerområdet, så det känns riktigt bra för oss och våra kunder att teckna detta samarbetsavtal.”

Christian Tammjärv ansvarar för utveckling av partnerskap på Pulsen Production. Även han är mycket nöjd med det nya samarbetet:
– iPOC har en unik spetskompetens på den svenska marknaden och dessutom en mycket bra relation med sina kunder. Det här gjorde dem till ett perfekt komplement till Pulsens egna tjänster och vårt sätt att arbeta. Vi är mycket glada för samarbetet, säger Christian Tammjärv. 

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title