Annons

Rockwell: Enklare hantering av många enheter på olika displayer med tunna klienter

VersaView 5200 heter en serie av tunna klienter från Rockwell Automation. Bolaget menar att denna förenklar administrationen av enheter och användare med många olika applikationer på olika displayer på fabriksgolvet. Det är många informationskällor som ska hanteras och med Rockwells/Allen-Bradleys tunna klient VersaView 5200, som använder ThinManager-mjukvaran, kan tillverkare kan hantera sina applikationer smidigare.
- De senaste tillskotten i VersaView 5200-sortimentet gör att slutanvändarna kan välja enkel- eller multidisplay med en rad olika upplösningar, säger Matt Hansen, produktchef på Rockwell Automation. Kunder som drar fördel av ThinManager-mjukvaran kan nu matcha rätt tunna klient-hårdvara mot sina specifika applikationsbehov.

Det uppdaterade VersaView 5200-sortimentet innehåller fem tunna klienter: enkel-, dubbeldisplay, dubbel 4K-display, 4K-multidisplay och integrerad display. 4K-multidisplayen är först i branschen med sju displayer och stöds exklusivt av ThinManager-mjukvaran.

”Flera unika fördelar
De nya tunna klienterna har var och en unika fördelar. Enkeldisplayen har en kompakt design med en enskild DisplayPort-videoutgång. Den dubbla 4K-displayen har en kraftfull quad core Intel Atom-CPU för mer krävande applikationer. 4K-multidisplay har en kraftfull quad core Intel i5-CPU för applikationer som kräver flera displayer.
De tunna klienterna VersaView 5200 utan skärm, är perfekta för VersaView 5100-monitorer. Den tvådelade lösningen separerar monitor och tunn klient så att båda går att byta ut var för sig.

Centraliserad hantering
De tunna klienterna VersaView 5200 är designade för att kunna användas exklusivt med ThinManager-mjukvaran, vilken ger centraliserad hantering av innehåll och visualisering av alla aspekter av modern industridrift. Den kan bidra till att sänka stillestånds- och underhållstiderna genom att förenkla hanteringen av enheter och användare. Den platsbaserade Relevance-tekniken från Rockwell Automation kan ge riktat innehåll baserat på roll och plats.

Ingen enhetskonfiguration krävs
Tillsammans med ThinManager-mjukvaran kan de tunna klienterna VersaView 5200 börja ta emot information direkt vid anslutning. Det krävs ingen enhetskonfiguration, vilket ger snabbare byten av enheter. Informationen sparas av på en server för att skydda känslig information. ThinManager-mjukvaran har även multifaktorautentisering av användarna inklusive biometrisk autentisering med fingeravtrycksavläsning.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title