Annons

SAP erbjuder sina partners molnplattformen utan kostnad

SAP erbjuder nu sin molnbaserade plattform SAP Cloud Platform helt utan kostnad till alla partnerföretag. Det finns förstås vissa begränsningar, men genom detta erbjudande kan nuvarande SAP-partners förnya sina abonnemang på den centrala SAP Cloud-plattformen i upp till 12 månader utan kostnad. Nya SAP-partners kan prenumerera på ett av alternativen i den centrala SAP Cloud Platformen (dock inte medlemmar i det öppna ekosystemet). I båda fallen har SAP-partners också möjlighet att välja ytterligare en tjänst (med upp till 64 GB) som tillhandahålls av SAP HANA-plattformen för SAP Cloud Platform.
Den öppna PaaS-plattformen (Platform-as-a-Service) kan användas för att vidareutveckla och integrera tjänster och applikationer som bygger på befintliga SAP-lösningar.

– Genom att ta våra partner till molnet gör vi det enklare också för deras kunder att göra samma resa. Nu får de tillgång till allt som ingår i molnplattformen helt utan kostnad och det kommer att hjälpa dem att lättare och snabbare utveckla applikationer som våra partners respektive kundbas efterfrågar, säger Karima Johansson, SAPs nordiska partneransvariga.

Över 100 molnbaseradelösningar. I SAP Cloud Platform har partnerföretagen tillgång till över 100 molnbaserade lösningar och hela ekosystemet har över 150 miljoner prenumeranter. Över 3 700 SAP-partner deltar redan aktivt i SAP:s molnstrategi.
En SAP-partner kan också sälja sina egna lösningar via SAP App Center, där det idag finns över 1 600 appar från över 1 100 partnerföretag.
– Nu när över 3 700 SAP-partners har anslutit sig till vår molnstrategi, kommerde fria resurserna att hjälpa dem att påskynda applikationsutvecklingen på ett sätt som bäst passar deras kundbas, säger Björn Goerke, chefstekniker och president för SAPs Cloud Platform.

Nya partners kan välja att få tillgång till de fria resurserna på SAP Cloud Platform via en självbetjäningsportal.
Befintliga partners som redan har köpt ett av alternativen i den centrala SAP Cloud Platformen, eller en extra tjänst på SAP HANA-affärsdatorplattformen för SAP Cloud Platform, kommer att få ett e-postmeddelande från SAP som bjuder in dem att förnya sin prenumeration.  

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title