Annons

Gartner, Airbus och CIMdata – toppar i årets PDT Europe

Svenska utvecklaren av samverkanslösningar för PLM, Eurostep, kör i år sin konferens PDT Europe i Stuttgart den 25 oktober. Även denna gång så samarbetar man med den respekterade analytikern CIMdata, som anordnar sin EMEA PLM Roadmap dagen före, den 24 oktober.
- Detta koncept, med ett samarbete med CIMdata, har varit framgångsrikt och borgat för hög kvalitet tidigare, säger PDT Europe-generalen, Håkan Kårdén, som också pekar på några av flera intressanta toppar bland föreläsarna, bland annat KTH, Gartner och Airbus.

Som vanligt har arrangerande Eurostep satsat på ett specifikt tema, vilket i år blir: ”Collaboration in the Engineering and Manufacturing Supply Chain   – the Extended Digital Thread and Smart Manufacturing.”

Agendan för eventet är för övrigt laddat med en rad intressanta presentationer av CIMdata, Gartner, Airbus, Shaeffler, Jos Voskuil, Eurostep med flera.
Utöver Eurostep så representeras Sverige på talarsidan av KTH som kommer att berätta om ett spännande projekt inom Smart Manufacturing som körts tillsammans med Scania.
– Presentationerna håller mycket hög klass och är helt i linje med det senaste inom PLM-området, säger Håkan Kårdén, tillika chef för Eurostep. Vi hoppas förstås på ett stort deltagande från svenska företag i år igen då de ämnen som tas upp är högaktuella för landets industri.

Missa inte TV-reportaget från fjolårseventet. PLM&ERP News har tidigare år rapporterat från PDT Europe och kommer även denna gång att rapportera från eventet.
Missa inte att titta på det mycket uppskattade webb TV-reportaget från fjolårseventet i Göteborg, som ligger upplagt på vår amerikanska systersajt, ENGINEERING.com.
För att titta klicka på rubriken:
PLM’s Tough Journey: From Managing Documents to the Model-Based Enterprise – TV Report

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title