Annons

DATACENTER: Schneider och AVEVA utökar sitt partnerskap kring systemkritisk infrastruktur

Leverantörer av så kallade Hyperscale Datacenter upplever stora utmaningar i den komplexa uppgiften att driva och underhålla sina växande anläggningar i syfte att möta den globala efterfrågan. För att hantera storskaliga, systemkritiska anläggningar som driver världens digitala infrastruktur krävs ett annat tillvägagångssätt.

Ger en homogen bild av helheten
De nya gemensamma lösningarna ger en homogen bild av arkitekturen, driften och prestandan i systemen. Leverantörer av Hyperscale datacenter kommer att dra nytta av detta partnerskap genom att samla plattformar och data som tidigare funnits i olika system i ett och samma. De kommer också att kunna skala oavsett var de befinner sig. Datacentrets personal får befogenhet att fatta snabbare, mer informerade beslut och optimera effektiviteten under datacentrets hela livscykel och därmed ett mer strukturerat arbetssätt för att möta kunders behov av en växande digital infrastruktur.
– Lösningen kan ta data som länge har hanterats vid enskilda datacenter, ofta i dolda silosystem och integrera dessa med teknik som används för att fatta beslut i realtid. Den kompletta lösningen kommer att leverera driftseffektivitet och ett mer pålitligt bestånd, säger Pankaj Sharma.

En industriell storspelare
Om AVEVA ska sägas att det är en av de större spelarna på industrimarknaden. Bolagets tekniklösningar och industriella mjukvara driver digital transformation över hela operativa och tillgångslivscykeln för kapitalintensiva industrier. Genom lösningar för konstruktion, planering och drift, prestanda samt övervaknings- och kontrollösningar levererar man resultat till över 16 000 kunder över hela världen.
Man har i dagsläget 4 200 partners och 5 700 certifierade utvecklare. AVEVA har sitt huvudkontor i Cambridge, Storbritannien, med över 4 400 anställda på 80 platser i över 40 länder.
AVEVAs CEO, Craig Hayman, påpekar att det fördjupade partnerskapet är en viktig strategisk milstolpe:
– Via detta unika partnerskap levererar vi redan idag ett stort värde för våra industrikunder, säger han. Det är en viktig strategisk milstolpe för oss att utöka partnerskapet till nya marknader och nå fler kunder genom att kombinera AVEVA:s erfarenhet av att leverera helhetslösningar med datacenterkompetens och globala leveransmöjligheter från Schneider. Våra gemensamma kunder styrs av de standardiserade systemen och processer, vilket resulterar i förbättrad effektivitet i arbetet oavsett plats.

SAMMANFATTNINGSVIS SER DET UT SÅ HÄR:
• Partnerskapet levererar innovativa lösningar för att hålla takt och omfattning på den snabbt växande datacentermarknaden.
• Tillsammans tillhandahåller företagen den mest omfattande lösningen i branschen för datacentraverksamhet genom att integrera Schneider Electric EcoStruxure för Datacenter kraft-, byggnads- och IT-hanteringssystem med AVEVA Unified Operations Center.
• Förbättrad effektivitet bland personal genom standardiserade system och processer som på anläggnings och verksamhetsnivå.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title