Annons

Siemens fortsätter vässa sin elektronikportfölj med nytt köp inom IC: OneSpin Solutions

Bolaget, som köps av Londonfirman Azini Capital, har sitt huvudkontor i München. Man har utvecklat en stark, snabbt växande verksamhet genom att tillhandahålla en bred portfölj av applikationer (”apps”) för att säkerställa att IC-design fungerar som avsett under de mest ogynnsamma miljöförhållandena.

AUTOMATISERADE APPAR ALLT VIKTIGARE
Allmänt ska också tilläggas att automatiserade appar blir allt viktigare för framgångsrika formella verifieringsflöden. Formella appar kompletterar kort sagt traditionella formella tekniker och hjälper till att demokratisera formella verifieringsprocesser genom att automatisera och dramatiskt effektivisera vanliga verifieringsuppgifter.
Ravi Subramanian konstaterar i sammanhanget att, “den unika kombinationen av Siemens befintliga formella produkter, tillsammans med OneSpin Solutions domänexpertis, enastående appportfölj och ”apps-first-tänkande”, gör det möjligt för oss att bidra till kundernas ökade effektivitet och förtroende över hela verifieringsplattformen, inkluderat simulering, formell , emulering och prototyper. Detta kokar ner till snabbare verifiering, automatisering och felsökning.”

LÄGGS IN I XCELERATOR-PORTFÖLJEN
I sitt pressmaterial kring affären, vars exakta villkor inte avslöjas, skriver Siemens att man
planerar att lägga till OneSpin Solutions teknik i Xcelerator-portföljen, som en del av sitt paket för elektronisk designautomation (EDA) och IC-verifieringserbjudanden.
– OneSpin Solutions har varit dedikerade till att lösa de svåraste verifieringsutmaningarna för att säkerställa IC-integritet. Vår teknik och vårt fokus har drivit vår rekordtillväxt inom ett antal domäner, inklusive 5G, fordonsindustrin, datacenter, IoT, flyg och försvar, säger Raik Brinkmann, VD och koncernchef på OneSpin Solutions, och tillägger:
– Att vara en del av Siemens gör att vi kan påskynda teknikutvecklingen och leverera våra välbehövliga lösningar till en bredare användarbas med målet att bli marknadens ledande formella verifieringsleverantör.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title