Annons

Sigma Technology och Jemac i strategiskt partnerskap för att driva nästa generations loT-lösningar

Hur kommer nästa generations IoT-lösningar som gateways, sensor- och sensormoduler se ut? Detta tänker Sigma Technology och Jemac ta tag igenom att gå ihop för att revolutionera IoT-landskapet loT med sitt strategiska partnerskap.
Genom att kombinera sin expertis och resurser är de båda perternas sikte inställt på att omdefiniera hur vi kopplar upp oss mot våra enheter och banar väg för en ny era av innovation inom loT ekosystem.
- loT omformar branscher och förvandlar hur vi lever och arbetar. Det är en kritisk teknologi som kräver vår uppmärksamhet och expertis. Genom att investera i loT-lösningar positionerar vi oss i framkant av innovationen, vilket gör det möjligt för oss att adressera våra kunders föränderliga behov och driva deras framgång, säger Andreas Berggren, VP på Sigma Technology Tech House, och betonar att den avgörande rollen för loT-lösningar handlar om behovet av att bibehålla ett starkt fokus inom området.
Jemacs säljansvarige, Daniel Larsson, hålle med och menar att utvecklingen av nästa generations gateways kräver en partner med dokumenterad erfarenhet inom uppkoppling. - Sigma Technologys expertis inom detta området är avgörande för vår framgång. Tillsammans kan vi skapa loT produkter i världsklass som överträffar förväntningarna.

Jemac är i dessa sammanhang känt för sina innovativa produkter och starka relation med Telenor Connexion. Bolaget är baserat i Kalmar och specialiserar sig alltså på IoT-lösningar. Med ett brett utbud av produkter, inklusive gateways, sensormoduler och åtkomstmoduler, kopplar Jemac användare till sina enheter genom, som man självt beskriver saken, ”innovativa teknologier.”

Jagade utvecklingspartner
Bakgrunden till dagens annonserade deal var att man var på jakt efter en utvecklingspartner med en omfattande expertis inom loT för att stärka sin designorganisation inom områden som elektronik, inbyggd mjukvara, molnlösningar och utveckling av mobilapplikationer. I detta fastnade man för Sigma Technology, som sin strategiska och långsiktiga partner baserat på deras beprövade erfarenhet och höga nivå av anslutningsexpertis.
– loT är en ständigt utvecklande teknik och dess kontinuerliga framsteg är mycket efterlängtad. Genom att dra nytta av Sigma Technologys djupa kunskap och erfarenhet är vi övertygade om att vi kan ligga i framkant av denna dynamiska industri och leverera innovativa lösningar till våra kunder, säger Daniel Larsson.

Fokus på vidareutveckling
Samarbetet mellan Sigma Technology Tech House och Jemac kommer främst att fokusera på vidareutveckling av lösningar för att koppla samman saker. Sedan samarbetet inleddes har Sigma Technology haft möjlighet att arbeta tillsammans med Jemacs ingenjörer och dra nytta av deras gatewaylösningar av världsklass inom en agil och modern organisation. Genom att samarbeta förstärker båda företagen varandras styrkor och bygger robusta produkter.
– Vi ser fram emot de möjligheter som ligger framför oss genom detta partnerskap. Genom att kombinera våra styrkor är Sigma Technology och Jemac positionerade för att göra en betydande påverkan på landskapet loT, genom att tillhandahålla innovativa lösningar som stärker företag och individer att koppla upp, automatisera och frodas i en snabbt utvecklande digital värld, kommenterar Anderas Berggren.

Om Sigma Technology Group, som i sin tur är en del av Sigma Group, kan noteras att man är ett teknikkonsultföretag med verksamhet i Sverige, Ungern, Kina, Norge, Tyskland och Ukraina och levererar internationellt till kunder i Europa, USA och Kina. Bolaget är framstående inom mjukvaruutveckling, produktinformation, design och utveckling av inbyggda system, digitala lösningar, och IT-infrastruktur med expertkonsulter, offshore-leveranser och utvecklingsteam. Totalt har Sigman-gruppen 5 000 medarbetare i sexton länder.

 

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title