Annons

SIMULERING & ANALYS: Altair bygger på Norden-kanalen med danska UniQcus

Torben Christensen, CEO på UniQcus, kommenterar saken så här:
– Vi är stolta över att ha varit en World Programming-partner sedan 2008 och ser vårt nya partnerskap med Altair ge kunderna ökad flexibilitet att dra nytta av sina decennier av investeringar i SAS-språket tillsammans med moderna kodningsspråk med öppen källkod, vilket ger dem den verkliga kraften i ett hybrid tillvägagångssätt, säger han och fortsätter:
– Vi är imponerade av Altairs robusta tekniklösningar, unika licensmodell och kundcentrerade tillvägagångssätt. Vi ser fram emot de spännande tider som ligger framför oss och, viktigast av allt, att erbjuda våra kunder klassens bästa dataanalyslösningar.

 Om Altair SLC kan noteras att många organisationer har utvecklat SAS språkprogram under de senaste 20 åren som är avgörande för deras verksamhet. Altair SLC kör program skrivna i SAS-språksyntax utan översättning och utan att behöva licensiera tredjepartsprodukter. Altair SLC minskar användarnas kapitalkostnader och driftskostnader tack vare dess enastående förmåga att hantera höga nivåer av genomströmning.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title