Annons

Simulering & Analys: Altair inleder exascale-eran med Hewlett Packard Enterprise-avtal kring bolagens HPC-lösningar

Han påpekar vidare att man genom att tillhandahålla PBS Professional och Altairs andra lösningar ger användarna möjlighet att utan krångel tackla världens mest krävande lokala och molnrelaterade utmaningar.

FÖRSTKLASSIGA MJUKVARUVERKTYG
Med intåget av exascale-eran och kraftfulla, specialiserade HPC-system, som kräver förstklassiga mjukvaruverktyg, kommer HPE att erbjuda användarna tillgång till en komplett uppsättning Altair-lösningar med nästa generations HPC-system. Detta för att stödja allt mer komplexa HPC-krav kring modellering , simulering, maskininlärning, djupinlärning och multifysik.
Dessutom kommer Altairs’ pålitliga, globala tekniska expertis och supporttjänster att vara tillgängliga för HPEs kunder som får tillgång till följande lösningar genom Altair- och HPE-partnerskapet:
• Altair PBS Professional – En jobbschemaläggningslösning i världsklass, som möter behoven i alla projekt – från uppgifter med liten genomströmning till banbrytande exascale system som Aurora superdator vid Argonne Leadership Computing Facility.
• Altair Access – Ger ett enkelt, kraftfullt och konsekvent gränssnitt för att skicka in och övervaka jobb på avlägsna kluster, moln och andra resurser, vilket gör att ingenjörer och forskare kan fokusera på kärnaktiviteter och spendera mindre tid på att lära sig hur man kör applikationer och flyttar runt data .
• Altair Grid Engine – Ett ledande distribuerat resurshanteringssystem för att optimera arbetsbelastningar och resurser i tusentals datacenter, förbättra prestanda och öka produktiviteten och effektiviteten.
• Altair Control – En lättanvänd webbapplikation för att övervaka och hantera klusterkonfiguration och rapportering i en HPC-miljö.

LÅSER UPP VÄRDE UR DATA
– HPE erbjuder världens mest omfattande HPC- och AI-lösningar för att lösa alla dataproblem, i vilken skala som helst, med alternativ för att använda våra lösningar som en molntjänst genom ”HPE GreenLake edge-to-cloud-plattformen”, säger Bill Mannel, VP och general manager för HPC, på HPE. Han fortsätter:
– Genom att fortsätta vårt starka och långvariga samarbete med Altair, utrustar vi våra kunder med verktyg för att optimera sina resurser och fokusera på att låsa upp värde från deras data snabbt och effektivt.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title