Annons

Simulering & Analys: Altairs partner CaeTek växer i Norge – samarbete med cDynamics

Amerikanska HPC-, AI-, simulerings- och analysutvecklaren Altair expansiva resa i Norden fortsätter. Denna gång är det finska kanalpartnern CareTek som bygger ut sin verksamhet till Norge. Sedan tidigare finns denna Altair-partner på plats på hemmabanan i Finland, men också i Danmark, Island och Baltikum.
Den norska grenen av CaeTeks verksamhet baserar sig på ett samarbete med cDynamics, ett norskt konsultföretag med en stark bakgrund inom Altairs mjukvaruportfölj och struktur- och hydrodynamik-simulering för marin- och telekommunikationsmarknaderna.
- Vi är mycket glada över att CaeTek har expanderat till Norge när vi fortsätter att göra våra lösningar mer tillgängliga över hela världen, säger Joakim Lindholm, CEO för Altair Nordics, och fortsätter: ”CaeTek-teamet har mer än 35 års erfarenhet av produktutveckling och kommer att leverera förstklassig kunskap och support till våra kunder."

CaeTeks styrelseordförande Ari Tertsunen säger i en kommentar att, ”CaeTeks expansion till Norge påskyndar våra ansträngningar att erbjuda simuleringsteknik i världsklass baserad på beprövad spetskompetens, kvalitet och smidighet på marknaden.

Sedan starten 2020 är CaeTeks uppdrag att ge alla ingenjörsföretag möjlighet att designa, förnya och optimera produkter och processer. Förutom att sälja mjukvarulösningar tillhandahåller företaget även lokal support och utbildning för Altairs simuleringslösningar för att hjälpa kunder att maximera värdet av sina investeringar.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title