Annons

Simulering & Analys/ECAD: Altair och EMA Design Automation integrerar Ultra Librarian i Altairs elektroniklösningar

Elektrifieringsrevolutionen och elektronikutvecklingen de senaste åren sätter idag spår överallt när det gäller kraven på digitala verktygskapabiliteter. Ett bra exempel är de senaste årens uppstickare inom sånt som AI, artificiell intelligens, simulering- och analys, Altair, som nu annonserar att Ultra Librarians CAD-modellbibliotek är tillgängligt för Altair-användare i flera Altair ECAD-verifieringar och multifysiklösningar, inklusive Altair PollEx, Altair SimLab och Altair One UDE. Totalt talar vi här om omedelbar tillgång till mer än 16 miljoner symboler, fotspår och 3D-modeller och tillhandahåller ett omfattande, molnbaserat bibliotek som eliminerar behovet av manuell konstruktion och underhåll.
Bolaget bakom Ultra Librarians, EMA Design Automation, är känt för produktutvecklingslösningar med ett digert utbud av EDA-verktyg (Electronic Design Automation) och PLM-integrationer.
- Att integrera Ultra Librarian i Altairs verktyg är ett enormt steg för våra ECAD-verifierings- och multifysiklösningar, som kommer att ge användarna mer kraft än någonsin tidigare, säger Sam Mahalingam, teknisk chef på Altair, och fortsätter: "Nu har användare tillgång till verifierade Ultra Librarian CAD-modeller direkt från Altairs skrivbordsapplikationer och molnbaserade system. Detta gör arbetsflöden mycket mer exakta och effektiva – vilket sparar tid, ansträngning och kostnader.”

Integreringen av Ultra Librarian i Altairs elektroniklösningar ger användare möjlighet att söka, förhandsgranska och placera komponenter snabbt via webben eller med inbyggda CAD-integrationer, vilket sparar tid och eliminerar fel.
Varje modell är utförligt verifierad för noggrannhet och överensstämmelse med industristandarder, vilket ger användarna möjlighet att med säkerhet koppla in modeller direkt i sina verktyg för att se exakt hur design, komponenter och system kommer att se ut när de är färdiga.
Detta kommer avsevärt att minska modelleringstiden och säkerställa att simuleringar är korrekta och representerar en sann digital tvilling av deras design.

Kan användas i Altairs multifysik-produkter
Användare kan sålunda använda Ultra Librarians modeller i Altairs multifysikprodukter för tillverkningsverifiering av printade kretskort (PCB), och termisk, strukturell och mekanisk simulering och annatr. Detta kommer att gynna alla användare och organisationer som designar, simulerar och verifierar PCB/elektroniska komponenter.
– Vi är glada över att ta nästa steg med Altair för att ge sina kunder mer kraft, effektivitet och snabbare innovationsmöjligheter, säger Manny Marcano, CEO på EMA Design Automation. Detta samarbete förbättrar Altairs teknologi i världsklass ytterligare och kommer att hjälpa kunder inom elektronisk design i alla branscher att öka sin produktivitet.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title