Annons

SIMULERING & ANALYS: Expansiv intresseorganisation som vill demokratisera simulering ännu mera

Ercolanelli sa vidare att han tror att den tillgängliga och omfattande digitala tvillingen är avgörande för framtiden för teknisk innovation och att simulering och test är den digitala tvillingens slående hjärta.
– Med tanke på vikten av simulering för den digitala omvandlingen av organisationer är vi glada att vara medlem i Rev Sim-communityn, en unik plattform där simuleringsingenjörer öppet kan dela, samarbeta och utbyta idéer för innovation.

DEMOKRATISERING AV SIMULERING
Revolution in. Simulation har alltså en stadigt ökande lista över deltagande sponsorer som nu inkluderar Aras, ASSESS, BETA CAE, Dassault SolidWorks, EASA, ESRD, Front End Analytics, Future Facilities, Hexagon/MSC, Kinetic Vision, Modelon, NAFEMS, nTopology, Ohio Supercomputer Center, OnScale, PASS Suite, Phoenix Integration, Pointwise, UberCloud och VCollab.
Var och en av dessa simulering tillhandahåller expertledarskap i rörelsen för att göra mjukvaran för simulering av teknik mer tillgänglig, effektiv, pålitlig och effektiv, inte bara för CAE-experter utan också för andra i hela företaget – det som vanligtvis kallas demokratisering av simulering. Efterfrågan på automatiserad simulering exploderar, vilket resulterar i nästa generations användning av traditionella, expertstyrda simuleringsverktyg och plattformar.

UTVIDGA ANVÄNDNINGEN AV CAE-TEKNOLOGI
Rev-Sim Director of Partnerships, Mike Nieburg, kommenterade organisationens målsättningar och Siemens inträde så här:
”Var och en av våra medlemmar arbetar för att utveckla och utvidga användningen och värdet av teknisk simuleringsprogramvara genom att förnya sig inom sina marknadsutrymmen. Vi är glada att Siemens går med och demonstrerar ett tanke-ledarskap och teknik i en samarbetsallians som gynnar alla industriella användare av teknisk simulering.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title