Annons

SIMULERING och avancerad ANALYS: Dassaultpartnern PLM Group växer på CAE-sidan med köpet av PLM Technology

Vanligtvis använder kunder simulering för att korta ned produktens tid till marknad och för att förbättra prestanda och kvalitet, fortsätter Lundström:
– Betydelsen av virtuella tester för produktutveckling kommer fortsätta öka och vi kommer kunna erbjuda både fristående lösningar samt lösningar integrerade i vår 3DEXPERIENCE-plattform genom SIMULIA och ABAQUS från Dassault Systèmes. Vi strävar efter att ge alla våra kunder tillgång till expertis inom avancerad simulering. Som en bonus till förvärvet utökar vi också vårt CAD-erbjudande från SOLIDWORKS med att inkludera CATIA.

KVALIFICERAD, PÅLITLIG OCH STABIL ÄGARE
Efter att i 17 år ha byggt upp PLM Technology AS är Kjell-Ove Fredhjem säker på sitt beslut:  
– Jag anförtror företaget och våra kunder till en kvalificerad, pålitlig och stabil ägare. Många av våra kunder har redan en bra relation till PLM Group, eftersom de har SOLIDWORKS,” säger Fredhjem.
Han berättar vidare att han fortsätter arbetet tillsammans med de nya ägarna till slutet av 2022 för att säkra en smidig övergångsprocess, och för att stödja PLM Groups utveckling av en avancerad simuleringsverksamhet.
– Vid sammanslagningen kommer vi att kunna leverera ett ännu större värde till alla våra gemensamma kunder, tillägger Kjell-Ove Fredhjem.
Från Dassault Systemes är tongångarna också positiva.
– Det är fantastiskt att se den fortsatta satsningen och engagemanget för Dassault Systèmes av PLM Group med förvärvet av PLM Technology, säger John Kitchingman, chef för EuroNorth, Dassault Systèmes. Det visar verkligen deras ambition att leverera verktyg för simulering till en bredare skara av kunder, branscher och regioner med bevisad branscherfarenhet och tekniska färdigheter.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title