Annons

Sinch satsar på M-Files metadrivna plattform för effektivare dokumenthantering

I pressmaterialet kring dagens annonserade affär konstateras att, ”M-Files plattform förenklar kontraktsarbetet och gör det möjligt för Sinch att söka och använda rätt information på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Ett enkelt införande, skalbarhet och en hög grad av automatiserade arbetsflöden har också bidragit till valet av M-Files plattform för dokumenthantering.”

– Vi växer snabbt och måste nu se till att vi har en gemensam plattform som matchar behovet av strukturerade och effektiva informationsflöden. Enkelhet är också viktigt. M-Files plattform erbjuder det samtidigt som vi får mycket goda möjligheter att börja i mindre skala för att sedan växla upp. Plattformen bidrar också till en förenklad kontroll av behörigheter och vem som kan se vad, kommenterar Fredrik Spovell, inköpschef på Sinch.

Allmänt om M-Files så är man en global ledare inom informationshantering. Företagets metadatadrivna plattform för dokumenthantering gör det möjligt för kunskapsarbetare att hitta rätt information i de flesta tänkbara situationer, automatisera affärsprocesser och upprätthålla informationskontroll

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title