Annons

Snow lanserar lösning för optimering av Oracle-implementationer

Snow Software, duktiga på tekniska ”intelligenslösningar”, lanserar nu utökade funktioner för Oracle, bland annat en automatisk efterlevnadsmotor och avancerad analys för utgiftsoptimering.
De nya funktionerna gör det möjligt för företag att optimera sina Oracle-implementeringar för att förbättra IT-verksamheten, få kritisk insikt i IT-ekosystemet och påskynda digitala transformationsinsatser i takt med att fler Oracle-licenser flyttar till molnet.
- De här automatiska funktionerna för efterlevnad sparar inte enbart IT-teamets tid genom att regelbundet kontrollera licenskrav mot användning, utan främjar även en effektivare IT-verksamhet, samtidigt som komplexiteten minimeras, säger Peter Björkman, CTO på Snow Software.

Oracle är både ett affärskritiskt system och en enorm investering för över 430 000 organisationer över hela världen. När företag flyttar allt mer av sitt Oracle-arbete till molnet kämpar IT-organisationer för att hantera distributionen av licenser i hybridmiljöer, och utsätter sig för revisionsrisker på grund av policyer för Bring Your Own Licence. Snows förbättrade lösning gör hanteringen av Oracle-licenser enkel genom att tillhandahålla information om den aktiva användningen av implementationerna, för att säkerställa att organisationen effektivt kan hantera kostnader, maximera investeringar och snabbt anpassa sig till förändrade affärsprioriteringar.

Ger bättre överblick över användningen av Oraclelicenser
Med de nya funktionerna kommer användare att kunna:
• Automatisera beräkningen av en organisations unika krav för Oracle-licenser
• Få överblick över använda, oanvända, under- och övertilldelade licenser över hela företaget
• Granska potentiella besparingar baserat på den nuvarande användningen av Oracle
• Övervaka och spåra licenser mot olika användningsfall och miljöer
• Skapa regler för licensfördelning över olika delar av organisationen

CASE: Så nyttiggör sig RELX av de nya funktionerna
Ett företag som drar nytta av de nya funktionerna är RELX.
– Snow har ändrat spelplanen för RELX eftersom det är den enda omfattande datakällan för teknik i alla våra divisioner globalt. Oracle är en av våra största leverantörer, så att optimera utgifter och användning är högsta prioritet för oss. Snows nya funktionalitet kommer hjälpa oss att få meningsfulla resultat för hela verksamheten, både ekonomiskt och operativt, säger Scott Touchet, senior IT-inköpschef på RELX.
De nya funktionerna följer en serie av utvecklingar som lanserats av Snow för att hjälpa företag att maximera värdet av sin Oracle-teknik, bland andra IT-investeringar. Snows plattform ger förståelse över ett helt IT-ekosystem, vilket gör det möjligt för företag att hantera komplexa Oracle-implementationer med rätt till import, hårt/mjukt partitionsstöd, beräkningar av licenskrav, efterlevnad för databas och mellanprogram och slutdatum för support.

”Säkerställer bättre avkastning på Oracleinvesteringen”
– När det gäller ett grundläggande affärssystem som Oracle, är möjligheten att få kunskap om hur det effektivt kan stödja strategiska initiativ en betydande differentiering för de flesta företag. Våra nya Oracle-funktioner ger IT-team insynen och kontrollen de behöver för att säkerställa en accelererad investeringsavkastning och anpassning till affärsmål. Dessa automatiska funktioner för efterlevnad sparar inte enbart IT-teamets tid genom att regelbundet kontrollera licenskrav mot användning, utan främjar även en effektivare IT-verksamhet, samtidigt som komplexiteten minimeras, säger Peter Björkman, CTO på Snow Software.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title