Annons

SOLIDWORKS ger köpare fri tillgång till 3DEXPERIENCE sociala samarbetsplattform

För den som är intresserad av CAD-lösningen SOLIDWORKS och samtidigt vill ta nästa steg mot en toppmodern konstruktionsprocess har Dassault SW tagit fram ett tidsbegränsat erbjudande som ser attraktivt ut. Man erbjuder tillgång till bolagets 3DEXPERIENCE Social Collaboration Services, vilket innebär att teammedlemmar i utvecklingsarbetet får tillgång till bolagets breda plattform för samarbete med hjälp av integrerade sociala verktyg. Till och med den 28 juni gäller erbjudandet som innebär att de som köper SOLIDWORKS senast detta datum fritt får tillgång till 3DEXPERIENCE Social Collaboration Services och därmed ett utmärkt verktyg för samarbete med ledning, kunder, leverantörer eller andra intressenter genom hela produktutvecklingsprocessen.

Sociala medier har förändrat sättet som vi kommunicerar med varandra, konstaterar bolaget i samband med detta erbjudande. Med hjälp av 3DEXPERIENCE Social Collaboration Services kan man:

  • Säkert lagra SOLIDWORKS-data och andra filer, inklusive 5 GB gratis utrymme per användare.
  • Se och manipulera sina SOLIDWORKS-konstruktioner från alla enheter, när och var som helst, utan att behöva starta SOLIDWORKS.
  • Säkert utbyta produkt och produktionsdata med samarbetspartner och intressenter.
  • Arbeta smartare tillsammans genom användardefinierade gemenskaper och samarbeta direkt kring idéer och konstruktioner.
Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title