Annons

Storkonsulten Infosys stärker närvaron i Norden genom ett nytt center på Lindholmen i Göteborg

IT-konsulten Infosys öppnar ett nytt center i Sverige. Bolaget siktar med detta på att vässa sin sin lokaliseringsstrategi i Norden genom att erbjuda nästa generations digitala tjänster och lösningar till sina kunder i regionen.
Bolaget berättar i en pressrelease att man under de senaste två decennierna stadigt ökat sitt fotavtryck i Norden. Att finnas på plats i Göteborg ärytterligare ett steg för att stärka sin närvaro i en stad, som man menar är, ”ett framväxande nav för fordon, digital teknik och grön innovation i Europa.”
Den exakta lokaliseringen för Infosys satsning kommer att vara teknikklustret på Lindholmen Science Park.

Infosys Jasmeet Singh, EVP och Global Head of Manufacturing, Infosys, sager i en kommentar:
– Med denna senaste milstolpe är Infosys väl rustat att arbeta allt närmare med våra kunder baserade utanför regionen och bygga nästa generations lösningar inom områden som digital tillverkning, uppkopplade produkter och kundupplevelse online.
Han tillägger att Infosys genom att, ”utnyttja den oöverträffade kombinationen av lokala talanger och teknologier i världsklass som moln, IoT, mjukvaruteknik och artificiell intelligens (AI), kan ge kunder över hela Norden möjlighet att vara redo för framtiden.”

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title