Annons

Stratasys trippellansering av nya 3D-skrivare den största i branschen på år och dag

PRODUKTION I STARKT EFTERFRÅGADE MATERIAL
Med det nyligen köpta företaget Origin breddar Stratasys sin marknadsnisch med ny utskriftsmetodik och för detta anpassade 3D-skrivare. Stratasys Origin One är speciellt utvecklad för produktion av slutprodukter i certifierade tredjepartsmaterial.

Origin One-modellen präglas noggrannhet i detaljerna, har en fantastisk ytfinish och hög repeterbarhet som mäter sig väl med formsprutade detaljer.

Den nya 3D-skrivaren använder den egenutvecklade P3-tekniken och en ny programvara för att producera delar i flera olika starkt efterfrågade material. Stratasys Origin One erbjuder branschledande noggrannhet av detaljer med fantastisk ytfinish och hög repeterbarhet som mäter sig väl med formsprutade detaljer.
P3-tekniken i kombination med hårdvarufunktioner har gjort det möjligt för Stratasys att optimera praktiskt taget alla aspekter av systemet i den nya versionen av produkten för att ytterligare förbättra tillförlitlighet och prestanda. Origin One passar fordons-, konsumentvaru-, medicin-, tand- och verktygsapplikationer.

Stratasys H350 är 3D-skrivaren som är baserad på den nya SAF-tekniken, vilket är en pulverbaserad utskriftsmetod.

STRATASYS FÖRSTA PULVERBASERADE 3D-SKRIVARE
Protech avslöjar vidare den första 3D-skrivaren i Stratasys nya produktionsplattform, Stratasys H350. 3D-skrivaren är baserad på den nya SAF-tekniken, vilket är en pulverbaserad utskriftsmetod. SAF (Selective Absorption Fusion) erbjuder låga driftskostnader, hög noggrannhet och repeterbarhet för serieproduktion av slutprodukter till fordonsindustrin, konsumtionsvaror, elektronik och industriell utrustning.
H350 är utformad för företag och industrier som önskar en pålitlig serieproduktion av slutprodukter till en konkurrenskraftig kostnad per del, samt fullständig kontroll för produktion av tusentals delar.

Samlingsbild på de tre nya maskinerna från Stratasys. I mitten H350-modellen och t h den stora F770-skrivaren.

3D-SKRIVARE FÖR RIKTIGT STORA UTSKRIFTER
Det tredje nya systemet från Stratasys är F770, en 3D-skrivare som bygger på Stratasys välkända FDM-teknik som kännetecknas av hög repeterbarhet och pålitlighet. F770 har en generös byggvolym och är idealisk för stora delar då den har den största helt uppvärmda byggkammaren på marknaden. 3D-skrivaren levereras med den kraftfulla programvaran GrabCAD Print som säkerställer effektiva utskriftsprocesser.
Stratasys lösningsbara stödmaterial förenklar efterarbetet av utskrifter med komplexa geometrier och ihåliga utrymmen. F770 är utformat för prototyper, jiggar och fixturer och verktyg.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title