Annons

Swedol blir Alligo och konsoliderar verksamheten på Jeeves ERP-lösningar

Ulf Eriksson konstaterar vidare att ett gemensamt affärssystem som bas förbättrar företagets möjligheter att fokusera på kärnverksamheten och utveckla affärerna.
– Vi är idag marknadsledande inom vissa länder där vi har vår verksamhet men målet är att vi skall vara marknadsledande i alla marknader där vi är närvarande. Detta sker genom expansion, förvärv och nya produkter. Jeeves ERP är ett system som vi kan växa med både när det gäller transaktioner/prestanda och applikationsutveckling, säger han.

OMFATTANDE VÄRDEGRUNDSARBETE
Med lanseringen av det gemensamma namnet Alligo tar Swedol och TOOLS nästa steg i sin gemensamma tillväxtresa.
– Det nya namnet blir inte viktigt ut mot kund – där fortsätter vi arbeta med våra starka konceptvarumärken – men det blir viktigt för oss som organisation. I samband med lanseringen av namnet rullar vi också ut resultatet av ett omfattande värdegrundsarbete som pågått i princip sedan i april förra året. Värdegrunden och namnet hänger ihop. De bildar tillsammans viktiga delar i vår gemensamma framtid, säger Clein Ullenvik, affärsområdeschef för Alligo.

Från Jeevessfären säger ”general manager”, Bo Johansson, att Swedol/Alligo är en strategiskt viktig kund som stärker Jeeves redan starka position på ERP-marknaden i Norden.
– Det ligger i vår strategi att växa med kunderna, där vi ser att Jeeves ERP möjliggör att de kan växa sin verksamhet både i Sverige och globalt. Vi är naturligtvis jättenöjda med denna affär och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete, summerar Jeevesbasen.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title