Annons

Teknik- och IT-konsultbolaget ALTEN Sverige tecknar nytt ramavtal med SKF Produktion

ALTEN har rott i hamn ett intressant avtal med en av giganterna inom svenska verkstadsindustri. Bolaget annonserar idag att man tecknat ett nytt ramavtal med SKF. – SKF som är ledande inom teknikbranschen och vi ser fram emot att leverera de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna med kompetens i mekanik, elektronik, mjukvara och produktion, säger Martin Segerström, VD på ALTENs svenska rörelse.

Främst kommer ALTEN Sverige samarbeta med SKF i Göteborg, men ramtalet omfattar även SKF i Linköping, Stockholm, Hofors, Luleå och Kiruna.
– Vårt framtida samarbete känns mycket spännande och då SKFs behov av IT-kompetens kan komma att utökas finns det ytterligare möjligheter för gemensamt arbete, säger Segerström.

ALTEN är f ö en europeisk storspelare och koncernen har över 27 000 anställda. I Sverige har man i dagsläget 1 500 anställda och kontor på orterna Göteborg, Stockholm, Lund, Linköping, Västerås, Jönköping och Umeå.
I Sverige återfinns kunderna främst inom fordons-, telekom-, försvars-, energi- och verkstadsindustrin och där är ALTEN verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title