Annons

Unit4 rapporterar rekordresultat för Q1, trots Coronakrisen

Efter förra årets utnämning av Mike Ettling till CEO har Unit4 genomgått en betydande resa. Nu rapporterar man starka finansiella resultat för det första kvartalet i sitt senaste räkenskapsår.

Flera viktiga kontrakt
Unit4 säkrade flera viktiga kontrakt i Norden, bland annat med FMV-Försvarets Materielverk, Posten Norge, Alvesta kommun samt fastighetsutvecklaren Titania för att nämna några. Sammanlagt över hela världen började över 100 kunder framgångsrikt att använda lösningar från Unit4.
Försäljningen av molntjänster ökade med 87 procent på årsbasis under jan-mars och man såg en tillväxt på 55 procent sett till den totala andelen, dessutom ökade Intäkterna från molnbaserade abonnemang med 14 procent 2020 jämfört med samma period 2019.

– Förra året var en milstolpe för oss, säger Mike Ettling. Vi förnyade vårt ledarskap, satsade ännu mer på våra anställda, uppdaterade vårt varumärke och fokuserade på hur vi kunde påskynda vår övergång till molnet. Den nuvarande krisen har visat vår förmåga att anpassa oss och vi är fast beslutna att upprätthålla detta genom att fortsatt erbjuda stöd och vägledning till våra kunder på distans.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title