Annonsera

Banner på PLM&ERP News
– ingen annanstans träffar du mer rätt med din marknadsinvestering!

I takt med att produktkomplexiteten växer och nya plattformar kommer till, som molnet, IoT, mobilitet och lösningar för 3D-printing ökar behovet av vassa integrerade PLM- och ERP-system. Även bland de mindre och medelstora företagen. Detta hävdar idag inte bara utvecklarna av PLM-lösningar; även de företag som redan har implementerat lösningar, analytiker och andra intressegrupper håller med: PLM och ERP är ett grundbehov i den nya industriella verklighet som börjar ta form, med systems engineering, koncept som Industri 4.0 och system för prediktiv analys och underhåll av maskiner. Allt detta är mitt i prick vad PLM&ERP News skriver om.

Vilka är det som läser PLM&ERP News? Generellt handlar det om personer i beslutsfattande positioner över hela skalan av företags- och organisationsstorlekar – från storföretag och offentliga institutioner till små- och medelstora företag. Erfarenheten och statistiken visar på omedelbar respons från dessa beslutsfattare. Informationen och analyserna från våra olika mediebrickor har blivit en väsentlig del av IT-personalens och chefernas beslutsunderlag.

Så här såg fördelningen mellan läsargrupperna ut:
• 36 % av upplagan når företagsledningen och andra beslutsfattare.
• 37 % når konstruktionschefer, beräkningsingenjörer, It-chefer, processtekniker, produktionsan-svariga, Pdm/CPC-ansvariga, webbtekniker, m. fl .
• 27 % personalansvariga, SCm-ansvariga/logistikchefer, inköpschefer.

Vår sajt, inklusive pappers- och den digitala editionen av PLM&ERP News, är den industriella IT-branschens enda dedicerade publikationer kring sånt som CAD, CAE, CAM, PDM, ERP och automation.

Vad kan vi göra för dig? Hör av dig till mig, Mats Kellander, för ett samtal om lönsamma marknadsinvesteringar på PLM-, ERP-, Automations-, och Tillverkningsområdena.

Välkommen att synas i PLM- och ERP-branschens viktigaste miljöer!

Mats Kellander
Marknadschef

Telefon – MOB: +46 72 179 75 75
Mejl:
mats.kellander@verkstadsforum.se
mats.kellander@plm-erpnews.se