Annons

ERP: IFS överraskande värvning: Infors exekutive Europa-VP, Johan Made

Den svenska ERP-utvecklaren skriver i en pressrelease att Johan Made kommer att finnas med i bolagets ledningsgrupp och att denna värvning kommer i ett viktigt skede av företagets tillväxtresa. Med lanseringen av IFS Cloud, som PLM&ERP News nyligen rapporterat om, är IFS just nu väl positionerade för att hjälpa fler kunder att få ut ett större värde av sin lösning snabbare och samtidigt sänka kostnader. Den nya lösningen är inte bara ett nytt kunderbjudande, noterar man, utan IFS Cloud förändrar även hur IFS fungerar med två årliga uppdateringar, ett ”Voice of the Customer”-program, samt förmåga att snabbt inkorporera och se resultat av nya innovationer.

– En passionerad ledare som är känd för sin förmåga att hjälpa människor och företag nå toppen av sin potential, säger IFS-chefen, Darren Roos.

PASSIONERAD LEDARE, säger Darren Roos
Tillsammans med sitt team kommer Johan Made arbeta för att öka tillväxtmöjligheterna för IFS kunder samt accelerera företagets egen tillväxtresa.
‒ Han är en passionerad ledare som är känd för sin förmåga att hjälpa människor och företag nå toppen av sin potential, säger IFS-chefen, Darren Roos. Vi har arbetat ihop tidigare, så jag har sett honom göra det. Johan är ett välkommet tillskott till mitt ledningsteam, och jag ser fram emot att se hur han bidrar till att bygga vidare på det momentum vi har på marknaden just nu, och ytterligare lyfta våra förmågor och strategier.
Johan Made själv menar att hans nya arbetsgivare har mycket goda tillväxtmöjligheter:
‒ Absolut, och jag tror att IFS har rätt människor, teknik och partner att agera snabbare och tillföra mer värde till sina kunder än någon av sina konkurrenter just nu. Det är dessa ingredienser som gör det möjligt för IFS att själva leverera på sitt ”Moment of Service” till sina kunder, säger han och fortsätter:
‒ Med fortsatt stöd från ägarna EQT och TA, ser jag fram emot att sätta nya strategiska initiativ i rörelse, som kommer tillföra starkt värde för våra kunder, partner och anställda.
IFS ordförande Jonas Persson, kommenterar även tillträdet:
‒ Att knyta till sig branschens bästa talanger är oerhört viktigt för ett tillväxtföretag som IFS. Efter att under 2020 ha uppnått en ökning av programvaruomsättningen på 26 procent från föregående år, är det vettigt att ta in Johan nu. Han har en fantastisk erfarenhet, förstår verkligen marknaden och är enormt passionerad i sitt sätt att leda.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title