Annons

AI, ANALYS & IoT: ”Vassare datadrivna beslut med Altairs nya version av SmartWorks”

SmartWorks utnyttjar AI, analys och Internet of Things (IoT) för att göra det så rationellt som möjligt för företag att anpassa marknadsföringsanalys, automatisera finansiella system och annat. En poäng är låg-kod och no-kod-miljön man skapat, som innebär att alla kan använda den utan långt drivna utbildnings- och programmeringsinsatser.

Altair SmartWorks gör det möjligt för användare att bygga analytiska arbetsflöden genom visuell ”pipelining” och genom att i varje steg, med transparens och flexibilitet, ge möjligheter att generera eller lägga till din egen kod.

VAD FÅR DEN SOM SATSAR PÅ SMARTWORKS?
Så, vad får den organisation som satsar på SmartWorks? En hel del när det gäller bra dataanalysfunktioner, inte minst genom att plattformen integrerar den djupa funktionsuppsättningen i Altairs Monarch och Knowledge Studio med nya ”molninbyggda” och riktade funktioner.
Punktvis ser kapabiliteterna i mjukvaran ut så här – möjligheter att:
• Ansluta till olika databaser, datakällor, kalkylark, big data, IoT och annat
• Lagring av data i specialiserade databaser
• Utforska datatrender och upptäcka avvikelser
• Transformera data för att passa specifika applikationer
• Utbildning och utvärdering av AI-modeller
• Operationalisera maskininlärningsmodeller i stor skala, från resursbegränsade (edge computing) till stora resursmiljöer (moln)
• Utveckla anpassade analyser eller slutanvändarapplikationer
• Förstärka processer med automatisering, i molnet eller edge
• Kontrollera slutanvändarens tillgång till data

KLARAR UTMANINGAR I STORFÖRETAGSMILJÖER
Detta gör det möjligt för organisationer att samarbeta mer effektivt, generera och dela datadrivna insikter, utveckla AI-förstärkt analys och skapa skalbara, säkra IoT-/analysapplikationer snabbare och med mindre team.
– SmartWorks är byggt för att klara utmaningar i storföretagsmiljöer. Den är i sig moln-nativ, men kan distribueras lokalt installerad. Man kan styra åtkomst av data, analys och automatisering och lösningen är dessutom byggd för att vara skalbar och effektiv från dag ett, med det bästa ifråga om underliggande teknologikomponenter, summerar James R. Scapa.

SmartWorks är tillgängligt via Altair Units, Altairs prenumerationsbaserade licensmodell, med vilken man s a s bara betalar för vad anställda behöver, när de behöver det.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title