Annons

Amerikanska flygvapnet gör avrop på jätteorder inom PLM till Siemens värd drygt 200 miljoner

Teamcenter är en del av Siemens Xcelerator-portfölj, som är bolagets plattform för produktlivscykelhantering (PLM). En viktig poäng i detta är att uppkopplade människor och processer, över funktionella silor, får en digital tråd som följer produktern och processer runt dessa, genom hela värdekedjan och produktlivcyklarna.

Tina Dolph, koncernchef för Siemens Government Technologies.

– Genom att utnyttja Xcelerator, som är vår integrerade portfölj för programvara, tjänster och applikationsutvecklingsplattform, har försvarsdepartementet och flyg- och försvarsindustrin förmågan att integrera olika förvar av programdata och effektivt dela produktprestanda när som helst och från vilken plats som helst, sammanfattar Tina Dolph, som tillägger att: ”Den verktygssats man nu får stöder deras digitala resa och förbättrar i grunden förbättrar deras kapacitet och ger högre hastighet och smidighet”.

USAS FEDERALA ORGANISATIONER I FOKUS
Siemens Government Technologies (SGT) är bolagets certifierade och godkända leverantör av Siemens-produkter, -teknik och -programvara för statliga kunder. Bolagets lösningar bygger på dagens mest moderna Siemens teknologi, vilken handar om att jobba fokuserat med digitala tvillingar och trådar och bl a bidra till snabbare digital produktframtagning och i relevanta fall också eftermarknadshantering.
SGT är helägt av Siemens och är som sagt inriktat på att vara ledande integratören av Siemens innovativa produkter, tekniker, programvara och tjänster inom digital teknik och modellering, effektiva och elastiska energilösningar och smart infrastrukturmodernisering för den federala amerikanska regeringen och associerade organisationer.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title