Annons

AUGMENTED REALITY: XMReality går med i Microsofts partnernätverk för att öka tillväxten snabbare

Genom att tillhandahålla nya kanaler för att nå potentiella kunder är partnerskapet således en möjliggörare för XMReality att nå global publik och nya affärsmöjligheter.

KAN NÅ NYA KUNDER OCH ANVÄNDARE
Remmelg konstaterar vidare att många XMReality-användare idag använder en eller flera Microsoft-produkter, och att partnerskapet är en utgångspunkt för att lansera XMReality på Microsoft-enheter och integrera XMReality med den globala IT-jättens programvara.
Detta partnerskap är också en del av XMRealitys fortsatta fokus på sin kärnstrategi ”användarvänlighet”, där det är avgörande för användningen att vara närvarande på användarens enheter och i användarens dagliga arbetsyta.
– Vi är stolta över att kunna tillkännage detta partnerskap, som kommer att ge oss möjlighet att nå nya kunder och användare via Microsofts etablerade marknadsförings- och programvarudistributionskanaler, säger Jörgen Remmelgoch tillägger:
– Med detta partnerskap kommer vi också att kunna ge våra nuvarande kunder en mer sömlös XMReality-upplevelse på både Microsoft-enheter och inuti Microsoft -programvara.

MER OM XMREALITYS VERKTYG
XMRealitys tunga lösning heter Remote Guidance är ett AR-aktiverat kunskapsdelningsverktyg, som tillåter distanskommunikation med gester, tal, chatt och tips med någon som befinner sig på en helt annan plats.
Det inkluderar:
• En unik ”hands-overlay-teknik” som tillåter styrning av någon annans händer – som om man själv var där.
• En webbportal för att hantera team och användare och för att mäta användningen
• Integration via APIer på klientsidan (Application Programming Interfaces)

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title