Annons

”Channel Partner of the Year”: ADDOVATION får ytterligare ett kvitto på sin starka position inom IFS-kanalen

Mycket av bolagets framgångar på IFS och Applicaations-arenan kan kopplas till Joakim Hugossons tillträde som VD. Han började sitt nya jobb tidigt under 2020 och sedan dess har företaget upplevt en massiv tillväxt.
– Vi har varit IFS Gold-partner sedan 2010 och har utvecklat ett fantastiskt samarbete och känner varandra väl. Vi har satsat mycket på att utveckla vårt säljteam, IFS-kompetens och andra delar av verksamheten de senaste åren, så jag är mycket glad över att nå denna milstolpe i vår företagshistoria, säger Hugosson.

Addovation-chefen, Joakim Hugosson, har betytt mycket för bolagets massiva expansion de senaste åren.

HATTEN AV FÖR ADDOVATION
Allmänt kan konstateras att utvecklingen på partnersidan är en av anledningarna till att den svenska affärssystemsutvecklaren IFS vuxit starkt påp sin marknad de senaste åren. 2021 kännetecknades av att vara ännu ett starkt tillväxtår för IFS indirekta försäljning i Norden och Baltikum.
– IFS partnerstrategi är att ha partners med volym snarare än volym av partners, vilket innebär att vi tror på att bygga starka, nära och samarbetsrelationer, som knyter ihop våra partners med nya tillväxtmöjligheter och där de levererar ett enastående kundvärde. Addovation har bevisat att de kan dra nytta av partnerprogrammet och samtidigt leverera affärstillväxt och överlägset kundvärde! Jag gratulerar och ”hatten av” för Addovation, säger Morten Søger, IFS ”Channel Partner Director Nordics and the Baltics.”

Vill du veta mer om Joakim Hugossons syn på bolagets 2021 och vart spåren framåt pekar? Klicka på rubriken nedan för att läsa artikeln:
IFS-partnern Addovation öppnar tre kontor i Finland: Starkt 2021 banar väg för nordisk storsatsning

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title