Annons

Ciscos jätteevent är igång med 90 000 anmälda deltagare

Några av de viktigaste nyheterna på Cisco Live!

Cisco omvandlar Internets infrastruktur för att stödja en mer inkluderande framtid för alla:
Snabb digitalisering och 5G kommer att skapa fantastiska möjligheter för många, men inte för alla. En inkluderande framtid kräver att nätverken omvandlas på ett sätt som för alltid förändrar nätets ekonomi. Idag berättar Cisco om hur företagets strategi för Internet of The Future förverkligas med flera banbrytande innovationer inom chips, optik, mjukvara och system som omskapar nätverken i massiv skala.

Cisco Secure visar upp den lösenordslösa framtiden med enklare och mer pålitlig säkerhet för alla:
Problemen med att använda lösenord är välkända. Lösenord är sårbara och svårhanterliga, vilket kostar verksamheter mångmiljardbelopp varje år. Idag presenterar Cisco Secure lösenordslös autentisering via Duo, som fungerar oberoende av infrastruktur, och låter användare hoppa över lösenorden och säkert logga in i molnapplikationer via säkerhetsnycklar eller biometrisk igenkänning. Duo-autentiseringen är en del av Ciscos marknadsledande zero trust-plattform med lager av enhets- och användningskontroll för att ytterligare förstärka säkerheten vid inloggning.

Oöverträffad visibilitet över applikationer och Internet: Visibilitet bortom verksamhetens egna nätverk blir allt mer kritiskt, när IT går mot en hybridstrategi drivet av allt snabbare implementering av SaaS-, internet- och molnbaserade lösningar. Idag presenterar Cisco integration av internet- och molnanalysverktyget ThousandEyes med Cisco Catalyst 9000-familjen, och Cisco AppDynamics Dash Studio, marknadens första och enda full-stack visibilitetslösning för verksamheter och molnnätverk.

Cisco presenterar den mest expansiva SASE-arkitekturen, med fullständigt skydd från endpoint till molnet: Den snabba utvecklingen mot hybridarbete och flytten till molnet har gjort det allt mer komplext att hantera nätverk och säkerhet, på grund av en allt större angreppsyta med användare, enheter, applikationer och data. Idag förenklar Cisco nätverkssäkerhet med en expanderad Secure Access Service Edge (SASE)-arkitektur där alla kärnkomponenter kan köpas i ett paket och med flexibiliteten att enkelt växla över till en heltäckande abonnemangslösning i framtiden. Cisco presenterar även nya innovationer i den för molnet skräddarsydda plattformen SecureX, som erbjuder komplett skydd från endpoint till molnet.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title