Annons

Ericsson tar ny sats med IoT Accelerator Connect: ”Plug-and-play-åtkomst” till mobila IoT-anslutningar

Svåra, komplexa och tidskrävande integrationer är ofta stora utmaningar som påverkar framgången för IoT-projekt. Här hävdar nu Ericsson att IoT Accelerator Connect hanterar dessa utmaningar genom att transformera digital försäljning, automatisera affärsprocesser inom IoT-ekosystemet och tillgodose användarnas behov:
• För företag, hävdar man, levererar IoT Accelerator Connect ett samlande lager av paketerade tjänster för att minimera komplexiteten.
• För utvecklare får de omedelbar tillgång till anslutningar som är bäst lämpade för sina specifika användningsfall, täcknings- och servicenivå-behov, samt tillgång till automatiserad ”bootstrapping” av både enheter och datadestinationer. Inom några minuter kan utvecklare använda verktyg för att skala – från en enhet till miljontals enheter sömlöst.

För företag levererar IoT Accelerator Connect ett samlande lager av paketerade tjänster för att minimera komplexiteten.

ANSLUTNING NÄR SOM HELST
Enheter kan anslutas när som helst, inklusive introduktion av ”end-to-end-enhet”, med en cellulär, IoT-färdig modul, som omedelbart ansluter abonnemanget till kundens valda nätverk. Dessutom gör lösningen det enklare att ansluta enheter till offentliga moln-ändpunkter.
Vidare, IoT Accelerator Connect främjar digital transformation genom hela IoT-ekosystemet, sägs det. Därmed kan Ericssons kanalpartners enklare ta med fler företag och utveckla sin verksamhet. Modulleverantörer kan erbjuda automatisk anslutning av nya påslagna enheter – det är detta som kallas bootstrapping – och molnleverantörer kan tillhandahålla omedelbara anslutningar.

INTEGRERADE TJÄNSTERNA I IoT Accelerator Connect
• Den gör det enkelt för företag att automatiskt starta upp och säkert ansluta mobilenheter till offentliga moln IoT-slutpunkter som Amazon Web Services och Azure.
• IoT Accelerator Device Connect hjälper företag att snabbt ta till sig mobil IoT-anslutning genom att förenkla distributionen av IoT-enheter med förintegrerade eSIM i modulen, automatiskt lokaliserade till en CSP-partners nätverk.
• IoT Accelerator Connect Hub gör det möjligt för Ericssons partners att ta med företag med självbetjäning genom att ansluta till externa digitala kanaler. Företagsutvecklare kan få omdelebar tillgång till självbetjäningsintroduktion från deltagande partners och källkodning.
• IoT Accelerator Developer Portal stödjer företagsutvecklare att bygga IoT-applikationer på IoT Accelerator med hjälp av handledningar, verktyg och kodexempel, som kompletterar den officiella dokumentationen från Ericsson.
• IoT Accelerator Embedded Connect gör det möjligt för alla lösningsleverantörer att enkelt bädda in mobilanslutning i sina lösningar.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title