Annons

ERP/Ekonomi: IFS fortsätter att öka mer än marknadssnittet och får beröm av analytikern IDC

Allmänt om rapporten kan f ö noteras att molnsidan flyter på i gott tempo när det gäller tillväxt. Investeringarna i IFS Cloud har tagits emot väl av kunderna och fortsätter att driva efterfrågan tack vare ny funktionalitet som utvecklats i IFS Cloud april 2022, samt tillgången till ”Customer Experience Management”, som nu är integrerad i IFS Cloud efter förvärvet av Customerville för bara nio månader sedan.

Företaget fortsätter alltså att rapportera en växande efterfrågan på sin molnteknik, vilket resulterar i en ökning av molnintäkterna med 67 procent på årsbasis, trots marknadsutmaningar och geopolitiska störningar. Under hela 2021 och in i 2022 har företaget också konsekvent ökat sina återkommande intäkter som andel av mjukvaruintäkterna till 92 procent under första kvartalet.

– Vårt första kvartal 2022 har levererat exceptionella resultat över hela linjen och jag är stolt över att dessa fortsätter att vara en validering av vår strategi, säger IFS-basen Darren Roos.

Konsekvent bättre än marknaden
IFS-chefen, Darren Roos, konstaterar i en kommentar att man under de senaste fyra åren har konsekvent presterat bättre än marknaden och Q1 är en förlängning av denna trend med ACV-bokningar som har ökat med 78 procent från år till år.
– Vårt första kvartal 2022 har levererat exceptionella resultat över hela linjen och jag är stolt över att dessa fortsätter att vara en validering av vår strategi, säger Roos och fortsätter:  ”Dessa resultat, i kombination med den nyligen genomförda Hg-investeringen, ger IFS nu stöd av tre mycket erfarna investerare som låter oss utforska hur vi ytterligare kan utveckla marknaden och erbjuda valmöjligheter.”- Både genom vår mjukvara och våra framgångstjänster gör vi det möjligt för kunder att köpa och konsumera teknik på det sätt som skapar mest värde för dem, så att de kan leverera fantastiska Moments of Service™ till sina kunder.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title